Domů Prodané zboží prodejce RK.Renata spirála času ( achát)

Spirála jakoby v sobě obsahovala pohyb a změnu - zmenšující se kruhy se donekonečna ztrácejí v jednom bodě, takže pokud spojíme dvě spirály dohromady, budeme mít před sebou hypnotizujícím způsobem ohraničené nekonečno – alespoň tak je to možné vnímat filosoficky naladěnými mozkovými závity (nebo spirálami?). Spirála se stala symbolem životní energie, neboli hadí síly a současně znamenala stav extáze nebo vytržení, čili stav mysli, v němž je možné vidět věci minulé i budoucí… Ve spirále prý tančili čarodějnice na sabatech, spirála byla též symbolem vysoké hodnosti a moci – v tomto smyslu lze vnímat její výskyt na papežské berli.

Největší útvary ve vesmíru mají rovněž tvar spirály, stejně jako vodní víry na Zemi, člověka to přímo inspiruje k citaci slavného tvrzení zakladatelů hermetismu – jak dole, tak nahoře.

Spirálu měli jako symbol života v oblibě Keltové. Mnoho keltských šperků a ozdob je upraveno do působivých spirál.

Šperk je vytvořený z achátu  , fluoritových korálků,drátu a bezolovnatého cínu,

velikost celého šperku je zhruba  5 x 4 cm,

přívěšek byl leštěn,  patinován a ošetřen antioxidantem,

je zdoben cínovými kuličkami a zavěšen na černé kůži,

Achát

Užití: odvaha, síla, léčení, dlouhověkost, láska, ochrana, úrodnost půdy, uzemnění
Vlastnosti: přiřazen planetě Merkur.
Metafyzické vlastnosti: Achát je velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti.

Barvy:
Styl:
elegantní
Určení:
ženy
Materiál:
cín
,
keramika
Minerály a ostatní:
achát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.4.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: RK.Renata
Katalogové č.: 9518827
Vloženo: 29.4.2018
Menu
--