Domů Prodané zboží prodejce Dance Lovers Sportovní 3/4 kalhoty bamboo

O tříčtvrťáky se sníženým sedem jste si říkaly dlouho, tak jsme vám je ušily. Jsou z šedého bambusového úpletu, černý pas mají z funkčního polyesteru, proto si je zamilujete nejen na sport. Jsou krásně splývavé a příjemné, jako byste na sobě měla druhou kůži. Sed je snížený tak akorát, aby byly maximálně pohodlné a přesto sexy. Materiál je vysoce savý a vodivý, proto skvěle odvádí pot a rychle schne. Zároveň je vasoce prodyšný, což oceníte zejména při horkých dnech.

Bambus je jedním z nejlepších materiálů, které můžete na trhu najít pro jeho vysokou užitnou hodnotu. Vlákna jsou vyráběna ze zdřevnatělé trávy - volně rostoucího bambusu v jihovýchodní Asii. Takto rostoucí bambus není nijak chemicky ošetřován, proto zaručuje velmi dobré antialergické vlastnosti a přírodní antibakteriální účinky. 

Materiál:
96 % bambus + viskóza 4 % lycra
91 % polyester+ 9 % lycra

Používáme pouze kvalitní české materiály, které se perou i žehlí po rubu na nejnižší stupně.

Vyberte požadovanou velikost - viz.tabulka velikostí. Obratem prověříme skladovou dostupnost. Pokud máme skladem, odesíláme hned, neskladové položky do 2 týdnů.

Velikosti

Barvy:
Velikost:
S
,
XS
,
L
,
XL
,
M
Styl:
sportovní
,
pro volný čas
Určení:
ženy
Materiál - textil:
úplet
,
ostatní
prodejní cena
690 Kč
Prodáno 6.6.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Dance Lovers
Katalogové č.: 7456646
Vloženo: 24.5.2016
Menu
--