Domů Prodané zboží prodejce zlatorenda Srdíčkový nárameček....

 Srdíčkový nárameček je vyroben ze stříbra o ryzosti 925 / 1000.

Gránátová muglička z přírodního granátu o průměru 4 mmje ručně zasazena  do kytičky ....

.... Ruční zasazení kamene je zárukou dlouhodobého bezproblémového nošení. Ruční fasování kamenů je nejkvalitnější zasazení , jaké je ve zlatnictví používáno. Provádí se zastudena , přihrnutím materialu okolo kamene. Následným zaklepáním se vytvoří kolem kamene obruba, která se pak zapiluje... osmirkuje a zaleští. Kámen je pak usazen na dlouhá léta. Další výhodou je , že případně nehody ..jako upadnutí prstýnku a následné prasknutí kamene ...kámen vyměníte aniž by bylo na prstýnku cokoliv poznat.   Je to fasování BEZ LEPIDLA !

 Ručně zhotovená " carglička " = / kotlík na kámen / zdobí střed vyřezaného a vypilovaného srdíčka o velikosti 1,5 x 1,5 cm. Rub srdíčka je hladký a rovný.

Nárameček má celkovou délku 19, 5 cm. Řetízek je zde použit strojový, jemnější , ale dostatečně pevný na denní / normání / používání a nošení. Všechna očka jsou zaletována.  Zapínání je na pérový kroužek.

 Váha 1, 85g , Puncován.  Ručně zhotoven / řetízek a zapínání strojové /.

Nárameček je bez další povrchové úpravy, takže časem malinko ztmavne. Po ztmavnutí se dá znovu snadno vyleštit. Ztmavnutí je normální oxidační vlastnost stříbra , kterou všichni dobře známe.

 Baleno do dárkové krabičky , bublinkové obálky a zasíláno jako cenné psaní . Pojištěno.

--------------------------------------------------------------------------------------

 Pokud si přejete jinou délku, zapínání , povrchovou úpravu / rhodiování / apod ...napište si. K náramku vyrobím i řetízek nebo celou sadu s naušnicema.

 Na přání ráda vyrobím i ve zlatě.

Barvy:
Styl:
romantický
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
stříbro
Minerály a ostatní:
granát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 27.4.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: zlatorenda
Katalogové č.: 6048012
Vloženo: 19.2.2015
Menu
--