Domů Prodané zboží prodejce Prošikulky Střih a návod - perfektně padnoucí dětské rukavice

Tento střih na dětské rukavice palčáky je konstruovaný v profesionálním programu pro tvorbu oděvních střihů. Střih je pro dětské velikosti 3 – 5 let a 5 – 8 let. Tento střih je vhodný pro silné pleteniny – pružné materiály, jako je např. elastický fleece, perfektní jsou rukavice i z warmkeeperu. Dále můžete použít různé zateplené pružné materiály jako je např. teplákovina s beránkem apod.

Tento střih je důmyslně tvarovaný a proto jsou výsledné rukavice perfektně padnoucí. Máte tak jedinečnou možnost ušít dětem rukavice, které budou opravdu rády nosit.
Střih dokonale kopíruje tvar ruky a přirozené postavení palce, které není ani naplocho do strany ani do dlaně, jak tomu můžete bohužel u rukavic často vidět.

Střih a návod na dětské rukavice palčáky

Již během šití je vidět, jak se rukavice pod našima rukama hezky tvaruje…

Střih a návod na dětské rukavice palčáky

Dole je hřbet rukavice v rozpracovaném stavu…

Střih a návod na dětské rukavice palčáky

...dole je v rozpracovaném stavu dlaň ruky.

Střih a návod na dětské rukavice palčáky

Střih je vhodný i pro úplné začátečníky! Součástí je také podrobný foto návod, jak ušít rukavice krok za krokem.

Rukavice jsou ušité na běžném šicím stroji pružným stehem a jehlou pro na pružné materiály. Náplet je všitý na overlocku, ale můžete ho samozřejmě všít i na klasickém stroji např. úzkým cikcakem, entlovacím či jiným pružným stehem.

Doporučuji také označit hřbety obou rukavic např. drobným plochým knoflíčkem, aby děti snadno poznaly, která rukavice patří na kterou ruku. ?

Střih a návod na dětské rukavice palčáky

Střih s návodem zasílám obratem po připsání platby na náš účet, střih zasíláme ve formátu PDF vnitřní poštou tady na Fléru. Je nutné si jej vytisknout.

prodejní cena
105 Kč
Prodáno 23.11.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Prošikulky
Katalogové č.: 9188603
Vloženo: 12.1.2018
Menu
--