Domů Prodané zboží prodejce Prošikulky Střih - dětské rostoucí softshell kalhoty (98-140) (velikost 98 - 116)

Nový střih na dětské rostoucí kalhoty. Princip rostoucího oblečení spočívá v tom, že jej dítě může nosit přes dvě velikosti (v případě štíhlejších dětí dokoce přes tři velikosti). Kalhoty jsou dostatečně široké i dlouhé na to, aby s dětmi rostly v průběhu dvou sezón. Délka kalhot je zakončena širokým nápletem, na začátku má dítě náplety zahrnuté do rubu, nebo ponechané a nohavice přes ně přepadávají. Jak dítě roste, náplety jsou klasicky a nohavice se “natahují” do své délky. V pase je také náplet, na začátku je v něm provlečena široká guma, vzhledem k ponechanému otvoru v nápletu můžeme později zaměnit širokou gumu za tenčí, na konci nosícího období můžeme gumu vytáhnout úplně a kalhoty jsou stažené pouze nápletem.

Pokud podle tohoto střihu ušijete například na podzim kalhoty, určitě se do nich obléknou i na jaře a dost možná i na další podzim. Čím jsou děti větší a volíte větší velikosti střihu, výdrž se o mnoho prodlouží, protože děti už nerostou tak rychle jako ty menší.

Střih je rozkreslený ve dvou velikostech: 98 – 116 a 122 – 140.

Kalhoty jsou rovného střihu s bočními klínovými kapsami a nakládanou kapsou na zadním dílu. Zadní díl má vytvarované sedlo.

Přes kolena je členění, které umožní dětem pohodlné hraní i v sedě nebo kleče, navíc se díky členení zabrání i nevzhlednému “vytáhání kolen”. Členení můžete ušít ze stejného nebo i kontrastního materiálu, ve střihové příloze najdete totiž samostatný střihový díl na kolena.

Součastí je i podrobný fotonávod jak ušít kalhoty krok za krokem, jak správně šít členění přes kolena, jak ušít boční klínovou i nákladnou kapsu.

Střih je konstruovaný pro nepružné materiály – kalhotovina, bavlněné nebo lněné plátno, softshell, micropeach…

Jak zvolit vhodnou velikost? Pokud vaše dítko aktuálně nosí velikost 98, ušijte mu kalhoty ve velikosti 98, díky vhodné konstrukci střihu mu vydrží až do velikosti 110). A jestli váháte mezi dvěma velikostmi, volte raději tu menší, jinak budou kalhoty zbytečně velké.

Střih s podrobným fotonávodem ve formátu PDF zasílám obratem po přijetí vaši platby v přiloze tady vnitřní poštou na Fléru.

prodejní cena
109 Kč
Prodáno 12.3.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Prošikulky
Katalogové č.: 8739074
Vloženo: 9.8.2017
Menu
--