Domů Prodané zboží prodejce Šumivé Bomby Sůl do koupele BÍLÝ ČAJ A BRUSINKA 500g

Mořská sůl z Portugalska s omamnou vůní zjemňuje a desinfikuje pokožku, uvolňuje svaly a léčí drobné ranky a popáleniny kůže. Přidaný mandlový olej hydratuje a zvláčňuje pokožku, regeneruje kůži a vyživuje ji. 

Naše koupelové soli jsou nádherně voňavé, což pomáhá k vytvoření dokonalé atmosféry pro relaxaci a meditování. Vybrané přírodní esence léčí, tiší nebo probouzejí. Vyberte si pro sebe nejvhodnější esenci a zažijete neskutečný zážitek uvolnění a pohody.

VŮNĚ BÍLÝ ČAJ A BRUSINKA- vysoký obsah vitamínu E a tím zabraňuje stárnutí pokožky a napomáhá k její regeneraci. Obsahuje také velké množstvý vitamínu A. Tím je vhodný při pomoci s léčbou lupenky, ekzémů a jizev. Brusinka je také velmi známá svým pozitivním působením na močové cesty a při zánětech močového měchýře.

Koupele ve vaně

V lázni s teplou vodou rozpusťte nejméně 150g soli ERUWEN. Dávkování soli z Mrtvého moře je odlišné (dávkujeme 3-5 polévkových dle velikosti vany). Při správném dávkování dochází k vyplavování škodlivin z těla. Tělo přijímá minerální látky a reaguje na vybranou esenci. Koupel by měla trvat minimálně 20 minut. Poté se osprchujte bez použití mýdla, sprchového gelu či šamponu. Pokud ještě po koupeli relaxujete pár minut na lůžku s suchém zábalu, účinek se násobí.

Koupele nohou

Mořskou sůl můžete použít také ke koupeli chodidel. Sůl má zvláčňující účinek na suchou a ztvrdlou kůži nohou. Vhodné jsou zejména mořské soli s pomerančovou esencí a měsíčkem lékařským. Dále doporučujeme rozmarýnovou sůl na unavené a studené noh nebo levanduli při bolestech chodidel a kožních problémech.

Další použití

Koupelové soli Eruwen můžete využít také k masážím nebo k provonění šatníku. Například levandule je účinným pomocníkem při boji s moli ve skříni. Mohou posloužit jako vonná dekorace interiéru a samozřejmě můžete také soli Eruwen věnovat, jako originální dárek, který nikdy neurazí.

Složení: portugalská sůl, mandlový olej, esenciální oleje, pigmenty

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 29.11.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Šumivé Bomby
Katalogové č.: 7171296
Vloženo: 23.2.2016
Menu
--