Domů Prodané zboží prodejce Esme cosmetics Šumivá bomba do koupele - měsíček + růže

Směs měsíčku lékařského, plátků růží a svěží vůně Klementinky. Obsahuje bohatě měsíčkové okvětní lístky, plátky růží a 100 % přírodní esenciální olej Klementinky.

 

ÚĆINKY:

 

Měsíček lékařský má regenerační účinky na citlivou a popraskanou pokožku. Udržuje pokožku ve zdravé kondici a blahodárně působí proti jejímu podráždění. Je vhodný na kůži s výskytem zhojených jizev a otoků po námaze a v oblasti křečových žil a kolem bércových vředů. Protizánětlivé, dezinfekční a antibiotické.

 

Klementinka, která svoji svěží vůní připomíná mandarinku je velice oblíbená u dětí, uvolňuje napětí, vhodná proti migrénám.

 

Měsíček lékařský zanechává lehkou a jemnou vůni. Poskytuje příjemnou a dlouhotrvající svěžest.


POUŽITÍ:

 

Vložte výrobek do teplé lázně a sledujte jak pozvolna šumí, uvolňuje svou vůni, esenciální oleje a hydratuje Vaše tělo, zatímco uhličitan sodný vodu změkčuje.

 

HMOTNOST:

 

100 - 115 g

 

SLOŽENÍ:

 

Olea Europaea oil, Acidum citricum, 100 % Citrus Klementina Essential oil, Calendula Officialis, Rosa canina flowers, mořská sůl z Mrtvého moře, Himalájská růžová sůl.

POŠTOVNÉ

do 0,3 kg - 49 Kč

do 0,5 kg - 69 Kč

do 1,0 kg - 85 Kč

 

 

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 5.6.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Esme cosmetics
Katalogové č.: 6641266
Vloženo: 15.9.2015
Menu
--