Domů Prodané zboží prodejce libebit Šumivá bomba PINK BUBBLE

Velká voňavá šumivá koule vytvoří ve Vaší vaně spoustu růžových bublinek.

Hřát Vás bude i dobrý pocit,

jejím zakoupením jste přispěli částkou 10,- Kč nadačnímu fondu PINK BUBBLE.

Cílem Nadačního fondu Pink Bubble je podpora a pomoc onkologicky nemocným dětem, náctiletým a mladým dospělým po celé České republice v průběhu léčby, v době rekonvalescence a při následném návratu do života.

Byli bychom rádi, kdyby nejen ty malé, ale i větší a čerstvě dospělé děti věděly, že mají o koho se opřít, že existuje místo, kam se mohou obrátit, potřebují-li pomoc nebo podporu v náročném období léčby. Dospívání samo o sobě není snadné a onkologické onemocnění znamená pro mladého člověka velikou zátěž navíc - nejen pro tělo, ale i pro jeho duši....

Pink Bubble je název pro způsob meditace. Stačí prý zavřít oči a představit si své tajné přání tak, jak bude vypadat, až se splní. Potom už jen svou představu vložit do růžové bublinky a odfouknout do vesmíru... Ve správnou chvíli se bublina vrátí, i se splněným snem.

DĚKUJEME!

Šumivka obsahuje synergickou směs esenciálních olejů z grapefruitu, růžového dřeva a limetky, která zažene chmury a navodí dobrou náladu. Avokádový a mandlový olej se postarají o vyživení a zvláčnění pokožky.

Pro velmi osvěžující provoněnou koupel.

Šumivka je balena v dárkovém organzovém sáčku, může být tedy i krásným milým dárkem.

Hmotnost cca 120g.


Při nákupu více položek poštovné dle platného ceníku ČP, bude upřesněno při přijetí objednávky.

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Druh:
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 24.8.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: libebit
Katalogové č.: 5005740
Vloženo: 2.4.2014
Menu
--