Domů Prodané zboží prodejce Esme cosmetics Šumivka s mořskou solí / LEVANDULE

Naplňte svoji vanu harmonickou vůní a svůdnými esenciálními oleji. Levandulová šumivka je vhodným dárkem pro ty, kteří rádi relaxují a mají radost z voňavehého požitku.

Levandule zklidňuje centrální nervovou soustavu, uvolňuje a podporuje dobrý spánek. Svoje výborné uplatnění nachází u nemocí z nachlazení a tedy při rýmě, zánětu dutin, chřipce, angíně, bronchitidě. Inhalováním levandule se urychluje průběh léčby právě u těchto nemocí. Chrání pokožku před množením zhoubných mikroorganismů. Dobrých výsledků dosahuje při užití na akné a ekzémy.

Uvolňuje svalové napětí a podporuje klidný spánek. Jemná vůně 100 % esenciálního oleje z levandule působí na naše smysly a rozpouští vnitřní napětí.


POUŽITÍ:

 

Vložte výrobek do teplé lázně a sledujte jak pozvolna šumí, uvolňuje svou vůni, esenciální oleje, zatímco uhličitan sodný vodu změkčuje.

 

SLOŽENÍ:

 

Aqua, Olea Europaea oil, Soda bicarbona, Acidum citricum, Lavandula Augustifolia flowers, 100 % Lavandula Augustifolia Essential oil, sůl z Mrtvého moře, Himalájská růžová sůl.

 

HMOTNOST: 

40 g  

Cena je uvedena za 1 kus!

 

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 5.6.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Esme cosmetics
Katalogové č.: 6844255
Vloženo: 14.11.2015
Menu
--