Domů Prodané zboží prodejce Hooplanet Sun sequin Polypro hula hoop obruč 20mm

PRŮMĚR KRUHU NAPIŠTE DO POZNÁMKY K OBJEDNÁVCE. ZA STEJNOU CENU JAKÁKOLIV VELIKOST. MOŽNOST TAKÉ NAMOTAT PÁSKU NA 16mm POLYPRO. 

Třpytkatá žluto-stříbrno-všechno páska se tak krásně třpytí, že vyfotit všechny její tóny je zcela nemožné. Naprosto famózní, výrazná měnící barva. Velmi kvalitní silná páska!

Máme pro Vás novinku v podobě těchto úžasných PolyPro parťáků. Já jsem si je naprosto zamilovala. Hladké jako samet, lehké a pevné! Tento materiál se v ČR nevyrábí a je z dovozu z USA, tak i páska, kterou je kruh omotán! Průměr trubky je 20mm.

Navíc jako bonus se dají zmenšit na polovinu velikosti pomocí stočení, takže na cestování báječná věc.

Jsou vhodné pro pokročilejší, protože jsou o mnoho lehčí (a tedy i rychlejší) než běžně prodávané kruhy u nás. Skvělé na off body triky, točení se dvěmi...

Základní cena obsahuje kruh spojený na "click" spoj, aby se dal stočit na 1/2 velikosti, skvělá zářivá a pevná měnící páska a v ceně je i vnitřní grip (pokud neuvedete jinak, černý), aby obruč neklouzala po těle.

Barvu gripu je možné si vybrat podle vlastního přání.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 13.7.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Hooplanet
Katalogové č.: 11429691
Vloženo: 22.4.2020
Menu
--