Domů Prodané zboží prodejce Jewellery by Juna Super tenké tepané prstýnky

Tenké stříbrné prstýnky z recyklovaného stříbra- set pěti prstýnků.

Vyrobíme Vám je v jakkékoliv velikosti na přání.

Naše šperky vyrábíme ručně v naší dílně v anglickém Brightonu a částečně v Praze. Vzhledem k tomu, že naše produkce je stále celkem malá, tak většinu věcí vyrábíme na objednávku a pokud tedy zrovna nemáme danou věc skladem, dodání potrvá kolem dvou týdnů. Šperky nad 3g váhy navíc ještě musí na puncovní úřad, což znamená další malé zdržení.

Pokud spěcháte, tak nám dejte vědět a my to zkusíme nějak urychlit. Naše šperky prodává pár obchůdků v Čechách a je možné, že někde budou tedy k mání rychleji.

**********************

Při výrobě používáme kombinaci Fairtrade, Fairmined a 100% recyklovaného stříbra a zlata. Snažíme se omezit používání nově získaných drahých kovů na úplné minimum a pokud možno úplně eliminovat.

Pro ujasnění ohledně recyklovaných kovů bychom rádi poukázali na to, že se drahé kovy vždycky 'recyklovaly', protože by to samozřejmě bylo naprosto neekonomické to takhle nedělat. Zlatníci recyklují i prach z podlahy, protože jim v tom leží celé jmění.

My se hlavně snažíme nepodporovat konvenční získávání drahých kovů, které má nedozírné následky nejen na životní prostředí, ale i na lidské životy a často ničí ekonomiku zemí kde se teží tím, že přímo či nepřímo přispívá ke konfliktům. Věříme že podporou iniciativ Fairtrade a Fairmined ale také nákupem šperků od tradičních výrobců, raději než levnější masově vyrábené šperky z Číny, podpoříte vyváženější obchod a ekonomickou rovnováhu. 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
pro volný čas
Určení:
ženy
Materiál:
stříbro
prodejní cena
1500 Kč
Prodáno 13.3.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Jewellery by Juna
Katalogové č.: 10965777
Vloženo: 19.10.2019
Menu
--