Domů Prodané zboží prodejce Prima Dvojka SUPERLEHKÝ NEPROMOKAVÝ KOMPLET...zelený

NOVINKA pro všechny, kdo chtějí mít vždy děti v suchu....

Přináším Vám naprostou novinku ze Superlehkého softshellu - více o materiálu klikem zde. Materiál si můžete osahat naživo díky možnosti zaslání vzorníku k Vám domů.

Komplet do deště se skládá z lehoučké, skladné a přesto nepromokavé bundy přes hlavu, zip u krku do 1/3 bundičky pro pohodlné oblékání, konce bundy staženy gumičkou, aby nikudy nezatékalo a nefoukalo, prostorná kapuce s kšiltem (komplet na fotce byl ušit na přání bez kšiltu). Na PD velká kapsa na patenty, pro všechny dětské nezbytnosti - do této kapsy bundu složité (nebo prostě jen "nastrkáte") a získáte tak velmi malý balíček, který zabere v batohu minimum místa. Bundu využijete jako pláštěnku do deště nebo jako bundu při náhlém ochlazení.

Komplet obsahuje také kalhoty, které mají nohavice stažené gumičkou, pas je zvýšený, do gumy, navíc regulovatelný kulatou gumičkou s brzdičkou, kterou pak kalhoty stáhnete do malého válečku a v batohu tak zaberou minimum místa. Kalhoty využijete do deště, nebo po dešti proti urousání od mokré trávy nebo kaluží, stejně tak při nečekaném ochlazení.

Jednou z předností tohoto kompletu je jeho skladnost:

Komplet je z elastického materiálu, takže jej snadno navléknete na oblečení, které má dítko zrovna na sobě, ale díky hebkosti materiálu jej klidně můžete použít i rovnou na holé nožky nebo na tričko s krátkým rukávem. Jedná se opravdu o velmi lehký a skladný materiál -

Jak se sbalit na výlet - vlevo šusťáková bunda, kalhoty a pláštěnka (váha ve vel. 98 je 890g, tedy podobně jako krabice mléka), vpravo Superlehký softshellový komplet (váha ve vel. 98 je 230g, tedy podobně jako běžný kelímek jogurtu).

-POZOR!!! materiál není igelit a nemá tedy 100% nepromokavost - my jsme testovali 4h túrou v silném dešti a až na boty byly děti suché. Nepromokavost můžete oživit použitím impregnačních přípravků na softshell.

V případě, že máte zájem jen o bundu nebo samostatně o kalhoty mě kontaktujte vnitřní poštou.

Další barvy najdete ve vzorníku barev. Barevnost můžete kombinovat (např. tyrkysová bunda a černé kalhoty).

Materiál: Superlehký softshell - 100%PES + TPU

Údržba: praní na 30st, nežehlit, Pro oživení nepromokavosti doporučuji používat impregnaci na softshell.

Velikosti: 74 - 140 (jiné na přání)

Pro ostatní velikosti uvádějte míry dítěte.

Cena je uvedena za celý komplet - 1ks kalhot a 1ks bundy.

Barvy:
Velikost:
86 (1-2 roky)
,
98 (3 roky)
,
110 (5 let)
,
122 (7 let)
,
74 (6-9 měs.)
,
80 (12 měs.)
,
92 (2 roky)
,
116 (6 let)
,
128 (8 let)
,
140 (10 let)
Styl:
sportovní
,
pro volný čas
Určení:
unisex
Materiál - textil:
syntetika
prodejní cena
1010 Kč
Prodáno 6.10.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Prima Dvojka
Katalogové č.: 3988109
Vloženo: 13.6.2013
Menu
--