Domů Prodané zboží prodejce raase supplex 10 cm šíře 160 cm - červená barva

Úplety z přízí Supplex(R) jsou ve srovnání s jinými syntetickými vlákny mnohem přizpůsobivější, nabízí vám větší pohodlí a velmi příjemný omak, který je blízký přírodním materiálům. U těchto materiálů oceníte to, že se na rozdíl od bavlny nemačkají, nesráží a barvy zůstávají stále stejně zářivé. Materiály s přízí Supplex(R) si uchovávají svůj perfektní tvar a zářivé barvy i po opakovaném praní a sušení. Příjemnou vlastností těchto materiálů je nejen jejich vzdušnost, ale i odolnost vůči pachům, větru a vodě. Jelikož se polyamidové materiály vyznačují nízkou nasákavostí, i tento materiál nepřijímá vodu, ale naopak velmi rychle uschne a snadno se udržuje.

Složení : 92% polyamid + 8% lycra

barva:  červená
Údržba:
su3.gif
Pro optimální údržbu se doporučuje prádlo z tohoto materiálu prát maximálně na 40°C. Materiály mají příjemný  omak, přesto však u nich oceníte jejich nízkou nasákavost a snadnou údržbou, která je charakteristická pro materiály syntetické.
Nedoporučuje se prádlo žehlit, bělit, sušit v bubnové sušičce nebo chemicky čistit.

Barvy:
Šíře a formát:
ostatní
Motiv:
jednobarevné
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 3.8.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: raase
Katalogové č.: 7516201
Vloženo: 13.6.2016
Menu
--