Sušený květ pomeranče. Přírodní produkt nabízen k domácí výrobě kosmetiky. Používá se krom jiného jako přísada do mýdel - mýdla získají úžasnou vůni rozkvetlých pomerančovníků - přírodní cestou. Zároveň slouží jako přírodní složka peelingu. Výhodou sušených pomerančových květů je dlouhá trvanlivost. Cena uvedena za 10 gramů.
|
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 21.11.2019
Zboží je nedostupné. Informace
Informace o zboží
|