Domů Prodané zboží prodejce Ariell svatební strom malovaný na míru-různé druhy, A3

Zde vyfocené stromy jsou již u svých majitelů :-), ale ráda Vám namaluji strom podle Vašich představ.

Strom lze namalovat různými způsoby (tužka, malba vodovkami, pastelkami, barevně), dle domluvy lze namalovat jinou siluetu ženicha a nevěsty, tak aby se co nejvíce podobali svatebními páru- změna účesu, šatů, závoje,...). Také lze provést jakékoliv vylepšení, vše je na domluvě. Fantazii se meze nekladou.

Je důležité myslet na to,  pokud není strom skladem, prodlouží se doba dodání až na cca 14 dní, v závislosti na tom, kolik mám zrovna práce (z tohoto důvodu, se neváhejte zeptat na brzké zpracování) . Pokud máte jakékoliv dotazy, kontaktujte mě :-). Děkuji že ctíte autorská práva.

Prosím, pokud si chcete nechat vytvořit svatební strom na přání a máte určitou představu, jak by měl vypadat, pak si připravte tyto informace, pro rychlejší a snadnější zhotovení:

Jakým stylem bude strom kreslen/malován? mohu ho nakreslit pastelkami, tužkou, perem, či namalovat vodovkami

Jaký formát? nabízím kresbu/malbu na čtvrtku formátu A4 a A3 (po domluvě lze zvolit i větší formát

Jak bude strom umístěn? strom se může umístit na šířku či výšku vybraného formátu, také mi napiště, zda bude strom na středu či boku

Jakou má mít strom korunu a jak má být rozvětvený? koruna může být do kulata, srdíčka,.. rozvětvenost stromu se odvíjí od počtu hostů :-)

Má mít strom na kmeni srdíčko s iniciály?

Chcete ke stromu svatební pár a nějaké další postavy? může být u stromu zakreslen manželský pár a i další postavičky, třeba zvířátka, děti atd.

V jaké pozici mají být postavy? pokud víte jak mají být postavení, zda mají ležet sedět, pak mi to napište :-)

Jak má vypadat svatební pár a ostatní postavy? Ráda kreslím/maluji postavy podle skutečnosti. Napište mi, zda má mít nevěsta závoj, stažené vlasy, široké šaty apod. Stejně tak pokud si přejete co nejvíce vystihnout třeba svého pejska, pak mi pošlete fotku :-)

Přejete si napsat nějaké informace ke stromu? pokud si přejete dopsat třeba datum svatby ke stromu, napište mi do jakých míst mám informace umístit

Jakým stylem mají být psané informace? pokud si přejete dopsat ke stromu třeba jména, napište mi prosím, zda je mám psát tiskacím psacím, zda je mám např stínovat barevně

Pokud si nevíte rady, ráda Vám poradím!!!

Ráda Vám také usnadním situaci a po základních informacích Vám strom vypracuji podle sebe.

V případě závazné objednávky stromu ,,na míru,, ho po nakreslení zde vystavím na jméno zákazníka s konkrétní fotografií. Pokud ke stromu požadujete připsání konkrétních informací (jména, data) pak je nejprve píši tužkou a až po přijetí platby je přepisuji perem. To z toho důvodu, aby mi strom nezůstal nepoužitelný :-) .

Stromy nově odesílám na sololitové desce- pro větší jistotu, že ho pošta nepoškodí. Z tohoto důvodu je dražší poštovné.

Barvy:
Styl:
romantický
,
přírodní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 23.4.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Ariell
Katalogové č.: 4262972
Vloženo: 14.9.2013
Menu
--