Domů Prodané zboží prodejce Maty Design Světle šedý puff SLEVA

Ručně pletený puf střední velikosti. Je jedinečným doplňkem do domácnosti nebo kanceláře.  Díky nepřeberným možnostem použití, je vhodným doplňkem pro každého . 
Velikost středního pufu je průměr 50 cm. a výška 40 cm.   +- cm
Pletený potah je vyroben z bavlněné šňůry, Potah je z výrobku snímatelný a lze jej prát v pračce na 30 °C. Pro čištění doporučujeme ruční praní. Pro výrobu používáme jen certifikovanou přízi vyrobenou v EU.
Uvnitř pufu se nachází vak, který je vyroben z pevného materiálu v odstínu příze. Vak je tvarově stálý (povolená roztažnost materiálu 5 %). Na vaku se nachází nenápadný otvor vybavený zipem, sloužící pro plnění.  
Jako výplň používáme nové certifikované bílé polystyrenové kuličky EPS 70. Tyto zdravotně nezávadné polystyrenové kuličky jsou nové, čisté, prvotně vyrobené pro tento účel, bez chemického čistění a jiných úprav - nejedná se tedy o žádný odpad z výroby stavebního polystyrenu. Splňují vyhlášku Ministerstva zdravotnictví č. 84/2001 sb. v platném znění o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti ve věku do 3 let a normu ČSN EN 71-9 Bezpečnost hraček - Část 9: Organické sloučeniny - Požadavky, Tabulka 2D - Manometry (migrace). Kuličky také prošly pachovou zkouškou, a to bez jakýchkoli závad. Vyrobeno v ČR.
 
S ohledem k použitým materiálům je přirozenou vlastností výrobku roztažnost.  Běžně může dojít k roztažení materiálů a tedy pocitu "sesednutí pufu" v takovém případě, je třeba vnitřní vak doplnit o polystyrenové kuličky.
Vzhledem k tomu, že se jedná o přirozenou vlastnost výrobku, nelze jej brát jako vadu a důvod k reklamaci výrobku.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
extravagantní
,
hravý, veselý
prodejní cena
1332 Kč
Prodáno 11.11.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Maty Design
Katalogové č.: 12683200
Vloženo: 17.8.2021
Menu
--