Domů Prodané zboží prodejce SOULADÍM Sýkorka * Dargvil?

Sýkorka * Dargvile je je závěsná, textilní, šitá ozdoba z přírodních a recyklovatelných materiálů, s kterou si můžou hrát i ty nejmenší a pokud již Vás omrzí, stačí ji odložit do nejbližšího kompostu.

Sýkorka * Dargvile může sloužit také jako nahřívací hračka, kterou ocení hlavně děti. Díky pohankovým slupkám, jenž dokáží po delší dobu udržet teplo/chlad, stačí hračku nahřát žehličkou pro teplou verzi / ponechat několik minut v ledničce pro chladnou verzi. Tímto se ze sýkorky stane nejen kamarád ale i pomocník, jehož si děti rádi a s láskou přiloží na bolavé bříško/ klubající zoubek a s pocitem úlevy mohou klidněji usnout.

Sýkorku můžete použít také jako jehelníček *

* motiv sýkorky je ručně malovaná autorská práce, přetištěna pomocí sublimace na materiál / akvarel*perokresba*sublimační tisk

*materiál : 100% nebělená recyklovatelná bavlna

*náplň : 100% ekologické pohankové slupky z Litevské farmy

*rozměry : 14cm * 6cm * 1,5cm

*Sýkorka Dargvil? je ruční práce vytvořená v domácím prostředí v česko litevském rodinném prostředí u Zelených jezer s láskou k přírodě a respektem lidské práci

Děkujeme za podoporu naší tvorby

Petra*Karolis*Theodora

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.7.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: SOULADÍM
Katalogové č.: 7506886
Vloženo: 10.6.2016
Menu
--