Domů Prodané zboží prodejce Ent sysbox I-14

Systematická bedna o výšce 14cm, bez víka.

Pevná konstrukce z masivu, lepená a v kritických místech prošroubovaná. Šrouby jsou kryté vysprávkou. Hladký a precizní vzhled potrhuje promyšlený systém a možnosti různě kombinovat bedny. Konstrukce je řešena tak, aby splnila dva základní požadavky:

1. škálovatelnost - umíme vyrobit bednu libovolné výšky, která je násobkem 7cm (tedy 7cm, 14cm, 21cm, 28cm, ...); podstava základní varianty má vnitřní rozměr 43*35cm; dlaší varianty jsou v násobcích té základní;

2. stohovatelnost - díky promyšlenému víku a dnu, lze boxy na sebe stohovat přesně po patrech (to znamená, že sysboxy lze klást na sebe i vedle sebe, při zachování násobku patra, tedy 7cm);

Materiál je masivní borovice, konkrétně KVH hranoly o síle 18mm. Jsou hoblované se zaoblenou hranou bez ošetření. Na přání mohu namořit nebo ošetřit olejem podle užití (není v ceně). V interiéru to většinou není nutné.

V exteriéru se osvědčilo mořidlo v odstínu "palisandr" s výbornou odolností UV a všem povětrnostním vlivům. Do interiéru používáme zásadně olej (varianty na dotaz).

Na fotografiích je několik prototypů, které posloužily jako bedny na víno a další dárky.

Doprava se odvíjí od požadovaného počtu. Preferuji osobní převzetí (Kladno, Praha 5) nebo dovoz (Středočeský kraj; cca 5Kč/km). Menší počet nebo samostatné kusy mohu poslat poštou.

Barvy:
Styl:
přírodní
prodejní cena
199 Kč
Prodáno 5.2.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Ent
Katalogové č.: 5237511
Vloženo: 17.6.2014
Menu
--