Domů Prodané zboží prodejce Mýdlárna na Pálavském vršku Tajemství Slunce

V dávných dobách jeden moudrý člověk řekl: "Jak nahoře, tak i dole".

Pokud naše předchozí vonná dekorace Tajemství Země představuje to "co je dole", tedy na Zemi, Tajemství Slunce symbolizuje to "co je nahoře" - životadárné Slunce. Na první pohled už i jeho barva prozrazuje, že je v něm ukryta spoutaná síla slunečných paprsků a to především díky vysokému podílu palmového oleje Carotino s výjimečným obsahem přírodních karotenů. Vše je podbarvené jemnou květinovou vůní. 

Éterický olej  mandarinka má typicky ovocnou sladkou vůni. Uvolňuje psychické napětí, rozptyluje úzkost, depresi, melancholii a smutek, osvěžuje.

Složení:  olivový olej, kokosový olej, palmový olej, palmový olej Carotino, bambucké máslo, mandlový olej, ricinový olej, meruňkový olej, voda, hydroxid sodný, extrakt z grepového jádra, éterický olej mandarinka.

Hmotnost:  85 g  (+/-  5g)

Vonná dekorace je ručně krájená, prosím tedy o toleranci v drobných hmotnostních odchylkách.

Ačkoliv do našich vonných dekorací používáme ty nejkvalitnější oleje a přísady čistě přírodního původu a vyrábíme je s maximální pečlivostí, jsou naše vonná dekorace prozatím bez atestů. Proto je označujeme jako DEKORACI. Jak s nimi budete posléze sami nakládat, je čistě jen na vás. My i naši blízcí naše produkty používáme tak, jako naši předkové.

Dodáváno zabalené viz. obrázek

 

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.12.2014
Zboží je nedostupné.
Informace
Menu
--