Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Tajuplný svět fantazie...(hadí achát, vltavíny)

Autorský cínový šperk s velmi krásným hadím achátem - též zvaný chalcedonová růže a dvěma vltavíny...

Barva kamene je v odstínech šedé až modrošedé a hnědé s čirými krystaly, celý kámen se nádherně třpytí. Jeho velikost je 6 x 3,4 cm. Usazeno bez lepení v cínované mědi. Dozdobeno dvěma sytě zelenými vltavíny o celkové váze 1,8 gramu, usazeny též bez lepení. Celková velikost šperku je 6 x 5,3cm. Váha šperku je 43 gramů. Zavěšeno na černé kůži 45cm. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno.

šperk je originál s velmi krásným kamenem, mohu doplnit prstenem s vltavínem.

Achát je zemitý kámen zdravého rozumu vitality a vůle k životu.  Mírní pýchu a připomíná nám, že příroda je zdrojem naší síly. Používá se k povzbuzení všech orgánů souvisejících s plodností, je vhodný pro těhotné ženy. Achát může pomoci těm, kteří potlačují emocionální problémy, které je třeba řešit. Mnozí se domnívají, že achát má antidepresivní účinky. Achát podporuje tvořivost a pomáhá najít řešení, spíš než se zaměřit na negativní aspekty každodenních problémů. Léčitelé používají achát pro své uklidňující vlastnosti. Achát dodává energii aurickému tělu a povzbuzuje lásku.

Vltavín přináší svému majiteli štěstí a plodnost. Otevírá a čistí různé bloky, harmonizuje čakry. Urychluje duchovní růst. Je užitečným kamenem pro příliš citlivé lidi - pomáhá jim přizpůsobit se a bránit se proti prudkým emocím.  Přináší a inspiraci. Podporuje schopnost soucitu a empatie. Odbourává překonané a utkvělé myšlenky. Na tělesné úrovni spouští mohutné přívaly energie směrem do těla. Vltavíny vznikly při dopadu meteoritu na zemský povrch před cca 15 miliony let.  

 


 


 

 

 


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
cín
,
drát
Minerály a ostatní:
achát
,
vltavín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 27.5.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 10579109
Vloženo: 17.5.2019
Menu
--