Domů Prodané zboží prodejce Limi Taštičkový organizér nejen k diáři - good morning

Šikovný organizér, který snadno připevníte k diáři, plánovači, sešitu, skicáku, prostě k čemukoli s alespoň trochu pevnými deskami. K upevnění slouží praktická guma a taštičku tak můžete snadno přendat na jiný typ sešitu. Gumu lze také kdykoli odstřihnout a taštičku pak používat třeba jako kosmetickou.

Do zipové kapsičky, která je na boku, můžete dát mobil, kosmetiku, nabíječky, tužky, pera, pravítko, nějakou malou svačinku, klíče, peníze atp. Kapsičky na povrchu se budou hodit nejvíce na tužky a pera.

Velikost taštiček (délka upevňovací gumy) se hodí pro A5 desky. Velmi ráda ušiju i větší, pokud máte třeba velký pevný A4 sešit.

Některé taštičky budou mít kromě zipové kapsy jednu další kapsičku, jiné dvě. Velikost kapsiček nebude stejná, záležet bude na motivu.

Taštičky budou vyztužené a pokud nebude napsáno jinak, šité z bavlněných látek.

Tento organizér je opět kočičí, kapsička je šitá z panelové látky s protahující se kočičkou a slečnou s květinami ve vlasech. Květinky jsou modré, proto i podkladová látka je do modra - tmavě žíhaná.

Velikost - 19x13,5cm

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
retro
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 8.3.2024
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Limi
Katalogové č.: 13944598
Vloženo: 22.3.2023
Menu
--