Domů Prodané zboží prodejce Katyroucova Tělová svíce s kurkumou 1ks (Tělové svíce s kurkumou 5ks)

Svíce vyrábím ručně sama.Proto je každá svíce ORIGINÁL. Může na sobě mít stopy kurkumy, což ničemu nevadí :-) I přesto každé svíci věnuji stejnou péči a pozornost.

V tělové svíce opravdu věřímMiluju tě!

A mrzí mě, že ve společnosti je málo povědomí o tělových svících a jejich benefitech. Protože umí opravdu kouzlit....

 Pro koho jsou tělové svíce vhodné?

Pro malé, mladé, zralé a staré :)

Pro všechny, kteří chtějí alespoň zrelaxovat! Svíce je skvělým prostředníkem relaxace-uvolňující masáž předcházející aplikaci, příjemná vznikající energie v místě působení svíce, uspávající světlo plamene a sbližující doteky při výpomoci partnera Miluju tě!

Pro všechny, kterí chtějí očistit své tělo a učinit ho výkonnějším, ulevit mu a poskytnout mu svoji pozornost!

Urychlit uzdravení nemoci-rýma, jakékoliv záněty(uši, kolena, mandle..), všechny bolesti a negativní pocity

Skvělá alternativa pro všechny, kteří chtějí vyzkoušet i jiný směr léčby, než jsou jen nesteroidní antirevmatika a jiná léčiva.

Pro všechny, kteří chtějí ulehčit svému tělu při metabolickém odbourávání účinných látek a předejít tak při dlouhodobém užívání vedlejším a negativním účinkům léčiv.

Historie:

Užívání tělových svící je starověká léčivá metoda, používaná napříč lidmi z celého světa. Číňani, Tibeťané, Egypťani, Májové, Aztéci a Severo-Američtí indiáni používali svíce k provádění ceremoniálů. Indiánský Kmen Choctaw z jihovýchodních Spojených států používali metodu, kdy kouř hořících bylin foukali do ušního kanálu. Šamani z Muskogee rolovali listy kukuřice, Italové používali fáč, Indové používali papyrus.Občané z Kypru v minulém století používali papír impregnovaný medem a včelím voskem, medem prý pro delší hoření. Hojně používali také noviny a tabákové listy a rolovali je do kornoutu.

Benefity:

Jelikož se hořením svíce vytváří teplo a lehký podtlak v místě aplikace (který můžete cítit), dochází ke stimulaci nervových zakončení a díky tomu se stimulují reflexní body všude možně po těle. Proto je vhodné tuto metodu kombinovat s reflexoterapií. Svíčky z těla vytahují toxiny, otoky, bakterie, záněty atd. Takže urychlují uzdravení při onemocnění horních cest dýchacích (angína, bolest v krku, rýma, různé záněty), zvětšených uzlin, urychlují regeneraci bolavých kloubů a modřin, kožních problémů, bolesti zubů, napomáhá detoxikaci orgánů a lepšímu zažívání atd.

Moje zkušenosti:

Bum!Celulitida 2. -3. stupně- již při první aplikaci jsou viditelné okamžité výsledky. Samozřejmě je vhodné zároveň dodržovat zdravou stravu, pitný režim, jemný sport a užívat si lymfatické masáže. Ale svíčky pomohou k rychlejšímu očistnému procesu organismu, proto jsou výsledky okamžité. A to jsem prostě chtěla :-)

Bum!Zapouzdřené hnisavé komedony- urychluje se regenerace, takže ihned po aplikaci či déle pupen vyhnisá a rychleji se kůže zase uzdraví a celkově se pleť vyčistí.

Bum!Zvětšené uzliny- když jsou uzliny ucpané odpadem těla. Po aplikaci jsou uzliny viditelně zmenšené, vyčištěné a o to se rychleji může organismus čistit samovolně.

Bum!Bolesti kolene- pro bolest a domnívám se, že mi bolesti kolene způsobovaly zvětšené podkolenní lymfatické uzliny-kdy jsem měla podkolenní nateklé, hmatatelné uzliny. Po aplikaci bolesti ustaly a zároveň se mohly otoky lýtek lépe rozproudit.

Bum!Rýma-s ucpaným nosem a nosními dutinami pomůže svíčka. Aplikovat po 6/12 hodinách na kořen nosu a vedlejší nosní dutiny. Při první aplikaci přijde velké překvapení, po 15 minutách od aplikace můžete svobodně dýchat :-) krása :-) 

Bum!Bolestivá menstruace-žáleží na intenzitě, 1-2 aplikace a je po kruté bolesti. Vhodné pro mladé dámy, aby nemusely dopovat své mladé tělo analgetikem :-) Škoda že jsem svíce neznala dříve, kdy jsem několik hodin seděla v kruté křeči vyčerpaná :-) :-)

Aplikace- přímo do středu dělohy, podbřišek.

Bum!Svíčkování fenky- Měla na hrudi měkkou bouličku, zřejmě zvětšená lymfatická uzlina (tipuji), nebolestivé.
Jak držela, jako nikdy dřív. Jako kdyby věděla, že mi může věřit a že to léčí <3
Položila si na mě packu a užívala si to :-)

Délka svíce 24cm, délke hoření 15-25min, spíše 20-25 min-individuální.

Yes!SOUČÁSTÍ BALENÍ JE I PŘÍBALOVÝ LETÁK, KDE NAJDETE VŠECHNY POTŘEBNÉ INFORMACE-POUŽITÍ, VÝZNAM, KONTRAINDIKACE, HISTORIE, MOJE ZKUŠENOSTI. Nebo další informace naleznete na mém profilu v sekci-Tělové svíce :-)

Yes!Svíce balím do zipového sáčku s příbalovým letákem. Poštou odesílám jedině v krabici, kvůli poškození.

Pozor!Pozor! Každopádně, co působí na jednoho, nemusí působit na druhého. Svíčkování je alternativní metoda, proto je vhodné kombinovat více metod léčby, jak co komu vyhovuje.

Ding, ding!VYZÝVÁM ZÁKAZNICE/ÍKY, KDYŽ BUDOU MÍT ZÁJEM, ABY NAPSALI SVÉ VLASTNÍ ZKUŠENOSTI SE SVÝCEMI, ABY MĚLI OSTATNÍ MOŽNOST POZNAT KOUZLO TĚLOVÝCH SVÍCÍ NEJEN ODE MNEDing, ding!

Nechci zkreslovat jejich moc mojí subjektivitou Srdce

Barvy:
prodejní cena
99 Kč
Prodáno 18.2.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Katyroucova
Katalogové č.: 7207498
Vloženo: 19.11.2015
Menu
--