Domů Prodané zboží prodejce indívo Tělové máslo Levandule ~ vanilka

Krásně voňavé tělové máslo z nerafinovaného bambuckého másla, mandlového a meruňkového oleje, co2 extraktu z rakytníku a vanilky, a éterického oleje levandule Maillette.

Mandlový olej se získává ze sladkých mandlí a jedná se o velmi jemný olej bohatý na celou řadu biologicky aktivních látek. Obsahuje vitamíny, zejména vitamín E, minerální látky a nenasycené mastné kyseliny. Je vhodný pro každý typ pleti, zejména pro suchou a citlivou. Používaný je také  na stárnoucí a suchou kůži se sklony k olupování, svědění a praskání. Redukuje hloubku vrásek. Nevyvolává alergické reakce a zklidňuje pokožku. Pokožce dodává  přirozenou hebkost a vláčnost.
Meruňkový olej
je jeden z nejjemnějších olejů, který se doporučuje pro velmi citlivou pokožku. Má zvláčňující, výživné a regenerační účinky. Dělá pleť hedvábně jemnou, zářivou a vitální.

100% éterický olej levandule Maillette pomáhá při nejrůznějších kožních problémech, jako jsou akné, drobná poranění či ekzémy. Chrání pokožku před množením mikroorganismů. Levandule se používá při masážích při revmatických bolestech, pro uvolnění a relaxaci svalů, též při migrénách. Je vhodná i pro nastávající maminky a děti. O levanduli se říká, že na duši nám dopřeje pocit bezpečí, klidu a jistoty. Obnovuje psychickou rovnováhu.
CO2 extrakt z rakytníku dodává pokožce vitamíny a působí silně antioxidačně.

CO2 extrakt z vanilky je velmi vzácný a drahý extrakt. Trvalo nám snad celé věky, než jsme našli ten nejkrásnější. Vanilka působí antidepresivně, pomáhá při úzkosti, nervozitě, psychickém napětí či nespavosti. Je také známa pro své afrodiziakální účinky.

INGREDIENTS: Butyrospermum parkii (nerafinované bambucké máslo) butter°, prunus amygdalus (mandlový olej) dulcis oil°, prunus armeniaca (meruňkový olej) kernel oil, vanilla planifolia (CO2 extrakt vanilka) fruit extract°, lavandula angustifolia (éterický olej levandule maillette) flower oil°, hippophae rhamnoides (CO2 extrakt rakytník) berries extract°, rosmarinus officinalis (CO2 extrakt rozmarýn - antioxidant) leaf extract°, limonene, linalool, geraniol. ° produkt ekologického zemědělství; přirozenou součástí éterických olejů

Objem: 120ml


Čistě přírodní produkt vhodný pro vegany.

 

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Druh:
krémy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 7.10.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 4536613
Vloženo: 21.11.2013
Menu
--