Domů Prodané zboží prodejce libebit Tělový peeling skořicový

Vylepšená konzistence hřejivého skořicového peelingu pro pohodlnější dávkování a použití-- nyní měkčí a lépe roztíratelná.

Tělové peelingové mýdlo s kakaovým máslem, mandlovým olejem, skořicovoým esenciálním olejem a mletou skořicí, která peelingu propůjčuje i barvu. Obsahuje mýdlo, není tedy nutné se před použitím mydlit.

Regeneruje tkáně, aktivuje látkovou výměnu a tím urychluje metabolizmus buněk. Díky těmto vlastnostem je neúprosným bojovníkem s celulitidou.

Pomáhá při tvarování postavy, především oceníte u problematických partií.

Doporučujeme používat 2-3x týdně pro důkladnou masáž pokožky po dobu cca 2 minut, poté jen lehce opláchnout a jemně vysušit ručníkem, pokožka zůstane vláčná, ošetřená máslem a olejem.

Vhodné pro aplikaci na celé tělo mimo obličeje, obzvláště na partie náchylné k celulitidě , hrubší místa či chodidla.

Náš tip: pro ošetření upracovaných či hrubých rukou doporučujeme v mističce rozehřát malé množství peelingu a ruce jím několik minut masírovat, poté opláchnout a jemně osušit. Tuto fintu lza samozřejmě použít klidně i na celé tělo, jen je potřeba upravit množství. A rozehřívat opatrně, ať se nespálíte.

image 

Hmotnost 110g.

Ingredients/INCI: Sucrose, Prunus Amygdalus Dulcis Kernel Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Propylen Glykol, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Cinnamomum Cassia Oil, Cinnamomum Cassia, Cinnamal*, Eugenol* (*přiorzeně obsaženy v rostlinných silicích).

Barvy:
Určení:
ženy
Druh:
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.8.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: libebit
Katalogové č.: 4960475
Vloženo: 20.3.2014
Menu
--