Domů Prodané zboží prodejce Šarajs Textilní had - mantinel, hnízdečko

Délka cca 200-210cm, obvod cca 40cm

Tento textilní had je výborná "nekonečná" pomůcka:) - nekonečná právě proto, že může posloužit už nastávající mamince jako "úlevný" polštář ve spánku, dají se s ním podložit nohy, páteř, bříško, apod., poté "mamince" a také miminku poslouží jako "kojící" polštář, zároveň Vašemu miminku  jako hnízdečko či mantinel, který bude i nadále sloužit v pozdějšímu věku opět jako mantinel, úlevný polštář, zábrana proti průvanu, k zaplnění mezery mezi zdí a postelí, k navození pocitu bezpečí během spánku, jako polštář pro podepření hlavy např.při čtení, dekorace....

Pro větší pevnost jsou všechny švy zdvojené!!!

Údržba: had se dá prát jednoduše tak, jak je:) celý v pračce:), poté jej dobře vymačkejte od přebytečné vody a nechte dobře vysušit! Nečistit chemicky, nepoužívat sušičku na prádlo. Žehlit na bavlnu, ale bez většího tlaku, pokud možno s napařováním, aby se nepoškodila výplň!

Materiál - 100% bavlna s atestem pro děti do 3 let, výplň - sylizované duté vlákno, což je velmi příjemná kuličková forma dutého vlákna, která se dá i po vyprání zpět načechrat do původního stavu. Je antialergenní! Rovněž s atestem pro děti do 3 let!

Na přání mohu ušít i v jiném barevném provedení, v případě zájmu si prosím pište vnitřní poštou, děkuji.

Barvy:
Určení:
chlapci
Materiál - textil:
bavlna
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 16.8.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Šarajs
Katalogové č.: 8733935
Vloženo: 7.8.2017
Menu
--