Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Théa...(křišťál s aktinolitem)

Autorský šperk s kabošonem křišťálu s vrostlicemi aktinolitu...

Šperk je vyroben z bezolovnatého cínu, mosazného drátu a kabošonu křišťálu s aktinolitem. Barva kamene je čirá až světle zelená se zelenými jehličkami. Velikost kamene je 4,5 x 3cm. Celková velikost šperku je 5,3 x 3,2cm. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Zavěšeno na černé kůži 45cm. Váha šperku je 19 gramů.

 šperk je originál.

Křišťál je "kámen kamenů" ...Symbol světla a očisty. Celá tisíciletí byl a je považován za účinný talisman s tajemnými a magickými schopnostmi. Šamani v Austrálii a Nové Guniei jeho pomocí přivolávají déšť. Je to zcela univerzální kámen, vhodný pro každého z nás. Čirá, jasná zář křišťálu nás spojuje s pramenem původní energie, která sídlí v naší duši jako Božské světlo a zcela nás prozařuje svoji tvůrčí silou. Působí jako katalyzátor vyměňující negativní energii za pozitivní,čímž uvádí do rovnováhy celý organismus. Prohlubuje inspiraci,intuici,meditaci, současně čistí a chrání auru. Přináší klid, trpělivost a harmonii do života.

Aktinolit snižuje vliv stresu, pomáhá překonávat obtíže s nadhledem. Rozvíjí kreativitu, uvádí do souladu tělo a duši, harmonizuje tělesné funkce. Zahání negativní myšlenky, podporuje pozitivní myšlení a asertivitu. Aktinolit je kamenem psychické ochrany, pomáhá překonávat traumata, úrazy či nemoci. Napravuje poškozené sebevědomí, pomáhá obětem domácího násilí. Křišťál s aktinolitem je výjimečná kombinace pro nalezení vlastní správné cesty, hodí se pro děti jako ochranný talisman, podporuje jejich správný tělesný růst.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
retro
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
mosaz
,
cín
,
drát
Minerály a ostatní:
křišťál
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 4.12.2023
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 14355184
Vloženo: 15.11.2023
Menu
--