Domů Prodané zboží prodejce Orgonity Silmarino "Thorovo kladivo" - osobní orgonit REZERVACE

Osobní orgonitový talisman - přívěšek či dekorace ve tvaru prastarého symbolu boha Thora - Thorovo kladivo neboli Mjölnir. Obsahuje krom křišťálu černý vločkový obsidián, pravé diamanty a pravé plátkové zlato.
Konečně tvar dostatečně atraktivní a důstojný i pro muže..

Je daleko živější než vypadá, pracuje neustále a pomůže Vám:

- chránit Vaše energetické pole
- zvyšovat fyzické a aurické vibrace
- obnovit zdraví, vitalitu a odolnost
- snížit únavu a harmonizovat spánek
- odstínit škodlivý vlivy elektroniky a geopatogenních zón a mnoho dalšího..

Kus na fotce vznikl na zakázku a je prodaný, podobný pro Vás však na přání vytvářím - bude hotov do 3 týdnů.


Thorovo kladivo - Mjölnir
tvar byl inspirován bájnou kouzelnou zbraní severského boha Thora. Amulety ve tvaru Thorova kladiva nosili tradičně muži na krku. Mjölnir je předmětem mnoha pověstí, měl sloužit k absolutní ochraně před zlem, odvracení jakéhokoliv nebezpečí, podpoře síly a energie v boji - též v boji s vlastními slabostmi. Mjölnir ve své prapůvodní legendární podobě létal po obloze ve formě blesku,  dovedl se zmenšit a vždy se vracel ke svému majiteli.
Tvar - návrh, model a formu pro tento tradiční ochranný talisman severských mužů jsem vytvořila osobně ručně na zakázku na základě inspirace historickým kovovým originálem uloženým ve Švédském národním muzeu.

Jako každý správný orgonit, i tento přívěšek je především účinný transformátor energie. Přitahuje, čistí a pozvedá veškerou energii ve svém dosahu. Vhodné k nošení při sobě jako přívěšek, do tašky, kapsy.. možno též jako dekorace, do okna, do auta apod.  Na noc možno odkládat v ložnici, ne však rovnou blízko hlavy - mohlo by zpočátku rušit usínání. Nepotřebuje žádné energetické čištění ani nabíjení.

Složení:
kvalitní krystal křišťálu a zlomky křišťálu uvnitř, kousky vločkového obsidiánu, 2 ks pravých diamantů o velikosti cca 0,7 mm, plátky pravého zlata 23,6 karátů, piliny ryzí mosazi a mědi, odlito v mnoha vrstvách z čiré křišťálové šperkařské pryskyřice. Spodní strana je hladká a plochá. V horní části tunýlek, který bude protažen ručně barvenou hedvábnou šňůrou v odstínech tmavě šedé nebo kulatou černou kůží (v ceně).

Baleno bude v čirém zip sáčku s letákem obsahujícím podrobný popis.  (Dárkový organzový sáček lze na objednávku za 20 Kč).

Rozměry:
cca 7,3 cm x 5,3 cm x 1,5 cm
Energetický dosah účinný:  cca 10 -15 m, pro nový kus bude vytestováno a upřesněno 

Vločkový obsidián - kámen čistoty a ronováhy.  Pomáhá zbavit se chybných vzorců myšlení, přináší vnitřní klid a soustředění. Klidnější a mírnější v účinku varianta černého obsidiánu, hlavní tímto kamenem podporované kvality jsou: tolerance, podpora, odpuštění, důstojnost, dbaní o sebe, vitalita, vytrvalost.

Diamant - pod povrchem umístěny 2 přírodní pravé diamanty s briliantovým výbrusem o velikosti cca 0,7 mm. Diamant je nejtvrdší kámen, symbol čistoty a bohatství, posiluje partnerské vztahy, věrnost.. I když není v drahokamové kvalitě, ale jen surový neopracovaný krystalek, velmi zesiluje vlastnosti ostaních kamenů a účinnost celého orgonitu.

Pravé plátkové zlato 23,6 karátů - přidáno v hojném množství pro svou unikátní schopnost násobit účinky drahých kamenů a zesilovat energii orgonitu.. Nejen vzhled, unikátní vlastnosti a hodnota zlata vedly odnepaměti k jeho používání v klenotech s drahými kameny, ale právě tato jeho schopnost.. Čistí a posiluje účinek každého kamene.

Křišťál - naprosto nezbytná součást orgonitu - kvalitní křišťál uvnitř je podmínkou pro fungování orgonitu. Křišťálový hrot horského křišťálu přírodního vysoké kvality je zality uvnitř tohoto  orgonitu. Křišťál je nejúčinnější a nejuniverzálnější krystal pro léčení, očistu, ochranu, harmonizaci... Všechny orgonity Silmarino obsahují velmi kvalitní pečlivě vybírané, očištěné a slunečním zářením nabíjené krystaly křišťálu.

---------------------

Orgonity Silmarino - Vaše osobní talismany od r. 2010.



Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 8.1.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Orgonity Silmarino
Katalogové č.: 3014771
Vloženo: 6.9.2012
Menu
--