Třešňový olej - olej rostlinného původu dodáván jako surovina k výrobě kosmetiky.
Tento zvláčňující olej je bohatý na kyseliny linolové a olejové.
Olej obsahuje kyselinu olejovou, vitamín A a tokoferoly přírodního původu.
Tento olej je prospěšný do olejů do koupele, a také funguje velmi dobře jako penetrační nosný olej v aromaterapii. Stabilní a zvláčňující složka pro výrobu mýdla.
Použití třešňového oleje:
•mýdla
•pleťové vody
•krémy
•balzámy na rty
•přípravky pro péči o vlasy
INCI: Prunus avium (třešeň) Kernel Oil
Jednodruhový - ZLS.
Balení: PET lahvička / víčko opatřeno těsnící vložkou a trhací pojistkou/. Skleněná lahvička - viz obrázek - není součástí nabídky, ale je možno ji v našem eshopu zakoupit.
Objem: 30 ml