Domů Prodané zboží prodejce Dance Lovers Tričko Black bat bubble

Výbuch energie, teď potřebuju být tam, za chvíli zas úplně jinde, ale nic není problém! Do práce i do tělocvičny, tak moc je všestranné tričko netopýřího střihu, které si prostě zamilujete.

Velmi kvalitní a funkční materiál zajistí, že ať už se zapotíte na schůzce nebo při divokém tanci, pot bude bleskovou rychlostí odveden a vaše záda v suchu. Pohodlný střih a široký lodičkový výstřih umožní absolutně volný pohyb, manžety na spodním okraji a rukávech dávají tričku tu pravou šťávu. Materiál působí velmi luxusně a má mírný lesk.

Tříbarevný (růžovo-zeleno-modrý) potisk symbolizuje výbuch energie, kterou každá z nás v sobě má. Teď jí můžete dát konečně ten pravý průchod:)  Modré bublinky jsou složeny ze třpytek.

Zadní díl si svou hravost udržuje, průstřih ve tvaru bubliny je skutečně sexy. 

Dokonale ladí se všemi našimi sportovními kalhotami Primary.

Materiál:
91 % polyester, 9 % lycra

Náš TIP: Nechcete, aby vám táhlo na záda? Ušijeme je plná:) K dispozici je tričko také v bílé, které je dokonalé k černým legínám.

Používáme pouze kvalitní české materiály, které se perou i žehlí po rubu na nejnižší stupně, obvykle však není nutné žehlit vůbec:)

Do poznámky připište požadovanou velikost - viz.tabulka velikostí. Aktuálně skladem XS, S, M, dostupnost ostatních velikostí je 2 týdny.

Velikostní tabulka

Barvy:
Velikost:
S
,
XS
,
L
,
XL
,
XXL
,
M
Styl:
sportovní
,
pro volný čas
Určení:
ženy
Materiál - textil:
úplet
Rukávy:
Dlouhé rukávy
prodejní cena
560 Kč
Prodáno 3.4.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Dance Lovers
Katalogové č.: 4969798
Vloženo: 23.3.2014
Menu
--