Domů Prodané zboží prodejce HURA TRIKO S KALENDÁŘEM

Design: by HZA

Legenda:

CHCETE BÝT PÁNY ČASU? POŘIĎTE SI NÁŠ VĚČNÝ KALENDÁŘ!!

SKUTEČNĚ PLNĚ FUNKČNÍ! PODLE VYNÁLEZU PANA JUSTINA WHITEA!

Pomocí našeho věčného kalendáře můžete zjistit,  nejen jaký den v týdnu zrovna je či bude, ale i jaký byl v nedaleké či hodně vzdálené minulosti. Navíc tak získáte tričko s krásným designem .

Tričko:

Temně modré tričko (navy) s modrým potiskem  Fruit of the Loom- super premium 200g  ve velikostech M, L, XL. Trička jsou spíše volného střihu.

Do objednávky prosím nezapoměňte napsat požadovanou velikost.

Velikosti:

M: š-54 cm, d -65 cm

L:  š- 57 cm, d-67 cm

XL: š- 60 cm, d-70 cm

Trička je možné bez problémů prát v prát v pračce, běžnými pracími prostředky při teplotě vody 40°C. Doporučujeme prát s obrázkem otočeným dovnitř. Trička se mohou žehlit i přes obrázek.

Tisk:

Tiskneme technikou ručního sítotisku. Tisk není gumový, ale vypadá spíše jako součást textilie. Charakter ručního sítotisku se proti tisku strojovému vyznačuje určitými nuancemi jako jsou drobné nedotisky nebo lehké posuny soutisku a pod. Tyto momenty zajišťují opravdovou jedinečnost a originalitu každého tisku. Tisk tak vypadá živě, ale nikoliv nedbale nebo nepovedeně. Za kvalitu zobrazení ručíme!

Barvy:
Velikost:
L
,
XL
,
M
Styl:
městský
,
pro volný čas
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
490 Kč
Prodáno 27.11.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: HURA
Katalogové č.: 4443535
Vloženo: 31.10.2013
Menu
--