Domů Prodané zboží prodejce Věra Jahnova Triskelion a moudrá sova.

Triskelion, triskeles nebo jednoduše triskel.

Podstatou symbolu jsou tři spirály vycházející z jednoho bodu. Představuje jistý druh nesmrtelnosti nebo spíš nekonečný koloběh všeho, plyne stále dokola nikdy nekončí a nezačíná.

V jeho významu najdete několik trojitých podstat, pro příklad: narození - život - smrt; minulost - přítomnost - budoucnost; dívka - žena - stařena.

Pokud je nošen jako amulet, pak by měl svého nositele chránit před zlem. Pomáhá k získání přání, dodává energii, sebejistotu a rozvíjí kreativitu.Zároveň podporuje optimismus a dobrou náladu.

Obyvatelé západních zemí vždy považovali sovu za symbol moudrosti a záhad. Tento noční dravec byl spojován se starými bohy i bohyněmi babicemi, věk byl symbolem získané moudrosti. Ve smyslu archetypu bývá sova často symbolem konce příběhu, z něhož vyplívá nějaké poučení. Sova je symbolem osvícenectví a vědění.

Stejně tomu bylo i ve světě starých indiánů. Byl to posel životní modrosti, hluboké pravdy, vyslanec Stvořitele.

Přívěsek má průměr5x3 cm a motiv 2.5 cm.

Motiv je výrazný , ostrých barev , které neblednou pod lehounkou , pružnou a odolnou i při pádu epoxy čočkou . Bižuterní kov je v barvě starostříbra, bez niklu . Řetízek je dlouhý 50 cm, zavírání klasickou karabinkou , možno na přání upravit délku.

Vlastní autorský motiv , vytvořený počítačovou grafikou.

Barvy:
Styl:
romantický
,
pro volný čas
Určení:
ženy
Materiál:
pryskyřice
,
bižuterní kov
prodejní cena
160 Kč
Prodáno 24.7.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Věra Jahnova
Katalogové č.: 7000542
Vloženo: 8.1.2016
Menu
--