Domů Prodané zboží prodejce mySoap Tuhý parfém cedr a citrus 15 ml

Jemně kořenovo-dřevitý parfém s osvěžující citrusovou vůní pro muže. Nejdříve vás osvěží citrusová vůně, která otevírá cestu jemným bylinno-růžovým podtónům, nakonec podtržená sladce-dřevitou kořenovou vůní.

Vůně je kořenitější s citrusovým nádechem. Parfém sice doporučuji pro muže, ale tato vůně je zároveň unisex. Pokud jako žena preferujete dřevitější, kořenitou vůni, je tento parfém dobrou volbou.

Základ parfému tvoří bio včelí voskbio jojobový olej a bio bambucké máslo, které zároveň pokožku vyživuje a pěstí. O vůni se postarají éterické oleje.

Návod na použití: Vůně parfému se uvolňuje při kontaktu s pokožkou. Aplikujte zejména na pulzní body tj. zápěstí, za uši, na krk, dekolt apod. Skladujte v suchu a chladu.

Ingredients: Butyrospermum Parkii Butter (bio bambucké máslo), Simmondsia Chinensis Seed Oil (bio jojobový olej), Cera Alba (bio včelí vosk), Glycerin, Cedrus Deodara Wood Oil (cedr), Citrus Bergamia Peel Oil Expressed (bergamot), Citrus Limon Peel Oil (citron), Citrus Grandis Peel Oil (grapefruit), Salvia Sclarea Oil (šalvěj), Pogostemon Cablin Oil (pačule), Pelargonium Graveolens Oil (geranium), Ocimum Basilicum Oil (bazalka), Cymbopogon Martini Oil (palmarosa), Pimenta Acris Leaf Oil (pimentovník), Santalum Album Oil (santalové dřevo), Styrax Benzoin Resin Extract (benzoin), Alcohol, Citral, Citronellol, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Geraniol, Eugenol, Linalool*.

Objem: 7ml (miska posuv), 15ml (hliníkové pudélko - výběr zvolte v nabídce)

 * přirozená součást esenciálních olejů

Určení:
muži
,
unisex
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 25.10.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: mySoap
Katalogové č.: 10512167
Vloženo: 22.4.2019
Menu
--