Domů Prodané zboží prodejce ZMATLA Tunel na mimčo - výběr barev

Tunel je ušitý z teplého polar fleecu s antipilingovou upravou.

V přední části je našitá kapsa tzv. klokanka. Je dostatečně velká, schová nejen celé ruce ale dalších mnoho drobností ktré potřebujete mít po ruce :)

Pro mimčo je přišitá kapuca, která se dá kolem obvodu hlavičky stáhnout a zafixovat brzdou. Díky kapuci a možnosti jejímu stažení  miminku nefouká na krk a celou hlavičku.

Samotný tunel je téměř anatomicky střižený. V horní části vás a dítě bude lehce obepínat a ke spodní části je mírně rozšířen pro pohodlí dítěte až začne víc pohybovat při nošení nožičkama. V horní části je tunel proktojený. Tzn. že dítě je maximálně přikryté a vy nemáte zbytečně moc látky okolo sebe a především v zadní části tedy zad. Z obdobného důvodu je tunel vykrojen i ve spodní části.  Spodní strana tak má dostatek látky na přikrytí nohou mimča a v zadní části se nehromadí zbytečně moc látky.

Jak v horní tak ve spodní části se dá tunel stáhnouut a zafixovat brzdama. Horní stažení drží tunel a spodní zabraňuje přísunu chladného vzduchu ze spoda. Spodní část se dá zasunout pod dětské nožičky doslova : zabalení nožiček :)

 Pytel můžete nosit i přinošení mimča vzadu. Celoročně.

 

Samotný pytel je pak široký dle uvedených vašich měr obvodu hrudi a obvodu boků. Díky tomu nemáte celkově okolo sebe zbytečně moc látky a tunel na vás vypadá velice vkusně, elegantně a přirozeně. Vypadá jako tunel nikoliv pytel :).

Proto prosím k objednávce připište obvod hrudi a obvod boků plus výběr barvy.

Komponenty dodáváme v černé barvě. Pokud chcete jinou barvu, je třeba se domluvit interní poštou. V případě, že se dohodneme na jiné barvě komponentů, budeme doúčtovávat doplatek za komponenty dle cen galanterie.

Materiál: fleece 300g/m2 barva č. 592

Barevná kombinace byla ušitá na přání. Vyberte si svoji vlastní, buďte také originální :).

Koupí zboží souhlasíte s Obchodníma podmínkama a reklamačním řádem uvedené v profilu:

https://www.fler.cz/zmatla

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 17.1.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ZMATLA
Katalogové č.: 5437423
Vloženo: 26.8.2014
Menu
--