Domů Prodané zboží prodejce Janinnaa Náušnice s turmalínem, uklidňujícím kamenem

Náušnice jsou ručně vyrobené z chirurgické oceli (drát Osteofix), minerál turmalín - Indigolit. Průměr kuličky 8mm. Náušnice jsou zavěšené na ručně vyrobených afroháčcích (osteofix). Plastové zarážky jsou samozřejmostí.

Vhodné pro alergiky, hypoalergenní.

V nabídce mám také stejné náušnice s jinými minerály (kliknutím na obrázek přejdete na tuto kategorii).

Chirurgická ocel - kvalitní nerez materiál, používaný na chirurgické implantáty, má atest zdravotní nezávadnosti, je hypoalergenní, tedy vhodný pro alergiky. Nečerná, je pevný, drží stálý tvar. 

Turmalín je v mnoha ohledech jedinečný kámen. Nemá nikdy nepříznivý účinek, působí ve prospěch svého majitele a přináší mu radost, pohlcuje negativní vibrace, odstraňuje stres, zlost, strach, je ochranným šamanským kamenem. Propojuje, čistí a harmonizuje čakry, odstraňuje bloky z aury, udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii. Napomáhá pochopení sebe sama i druhých, zvyšuje sebedůvěru, nezávislost a pomáhá získat nadhled nad rozčilujícími situacemi.
Je účinný léčitel těla i duše, zvyšuje imunitu, léčí dětská onemocnění, příznivě působí na srdce a páteř, usnadňuje porod, pomáhá při dyslexii.

Modrý turmalín (indigolit) je receptivní kámen, přiřazen planetě Saturn a elementu vody. Zbavuje stresu, navozuje klid, učí věrnosti, toleranci, pomáhá při komunikaci, působí na ledviny, močový měchýř, brzlík, dutiny, hrtan, jícen, plíce, zrak, jizvy, popáleniny a mozek. Pomáhá při vadách řeči, harmonizuje jakoukoliv nerovnováhu v těle, přináší klidný spánek.

Barvy:
Styl:
pro volný čas
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Materiál:
chirurgická ocel
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 2.10.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Janinnaa
Katalogové č.: 8212727
Vloženo: 30.1.2017
Menu
--