Domů Prodané zboží prodejce Veverkal U moře...(larimar, biwa perla) prsten

Autorský prsten s kabošonem larimaru a duhovou biwa perlou...

Barva larimaru je typicky světle modrá se světlejší kresbou, jeho velikost je 1,4cm. JVelikost perly je 1.1cm, barva je bílá s duhovým perleťovým leskem. Zdobeno cínovaným drátem a kuličkami cínu.  Prstenec je z cínovaného kovu, velikost je nastavitelná od 17 do 19mm, šíře prstence je 5mm. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Váha prstenu je 10 gramů.

šperk je originál.

Larimar silně vyzařuje lásku a přináší hluboký klid. Uvádí tělo i duši do harmonie. Na duchovní úrovni dodává síly a odstraňuje falešné hranice omezující naše já. Je průvodcem duše po správné cestě životem. Jako zemský kámen udržuje spojení s energiemi Země. Pomáhá při meditaci. Léčí traumata z minulých životů. Odstraňuje strach a pocity viny, beznaděje a zouflaství. Uklidňuje ve stresových situacích. Přináší tvůrčí schopnosti a hravost. Ženám pomáhá naladit se na přirozenou ženskost a spojit se s přírodou. Likviduje geopatogenní zóny. Larimar se vyskytuje na jediném místě na světě-v Dominikánské republice.

Perly jsou organického původu. Jejich čistá krása je předurčuje k tomu, aby byly průvodkyněmi duchovního vývoje. Podobně, jako Opály i Perly dokáží umocnit důsledky přirozených sklonů. V léčitelské sféře Perly pomáhají při léčbě nemocí psychosomatického původu. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
přírodní
,
starobylý
Velikost:
57
,
58
,
59
,
univerzální
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
cín
,
drát
,
bižuterní kov
Minerály a ostatní:
perla říční
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 3.12.2023
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 14371670
Vloženo: 22.11.2023
Menu
--