Domů Prodané zboží prodejce Auško UNI rouška z antibakteriální bavlny dospělá - náhubek co fakt sedí

"kdo je připraven, není překvapen .... už to vypadalo, že roušky jsou za námi, teď se zdá, že jejich čas ještě přijde ... "

Bavlněná rouška rozměr cca 20x10 cm (dětská cca 15 x 9 - vhodná do cca 12 let)

Rouška je ušita z antibakteriální bavlny*, má tři sklady a je jednovrstvá, gumičku Medical (kterou si uvážete, dle vlastní potřeby) budete milovat, protože je jemná, měkká, přesto pevná a vyvařování jí nedělá problém

Několik praktických informací :)

Roušky šiju jednovrstvé, tak jak mě prosili doktoři v nemocnici, prodavačky, pošťáci ... důvod je jednoduchý, potřebujete dýchat, čím víc vrstev, tím sice vyšší ochrana (o pár procent), ale podstatně hůře se vám bude dýchat a hlavně rouška rychleji zvhlne, čím ztratí účinnost ... prostě se držím osvědčené klasiky ...

můžete si pod roušku vložit kapesníček (papírový), jen je nutné ho vyměnit hned po navlhnutí, fajn je že vlhký vyhodíte a roušku máte stále suchou :) - což u dvouvrstvých bohužel nefunuje.

Rouška je skládaná, protože tento stříh sedí všem, velmi hezky se přizpůsobí, nemá šev v "dýchací zóně" a osobně se mi zdá nejpohodlnější (teda, když už musím roušku mít), dokonce i brejlounům, jako jsem já, vyhovuje .

Rouška je na gumičky, protože předpokládám, že stejně jako já během dne roušku několikrát sundáte, protože jí nepotřebujete mít 12 hodin v kuse ... na tohle jsou gumičky k nezaplacení-velikost si upravíte podle sebe, nicméně není problém protáhnout tunýlkem tkaničku-tkalounek :)

Rouška Vám vydrží na věky, proto aby splnila očekávání je dobré jí vyměnit po několika hodinách a poté vyprat. Osobně vyvářím denně v hrnci, kam kápnu trošku desinfekce, jednou za pár ní jí proženu pračkou. První roušky jsem šila v březnu, dodneška nám slouží :)

Fakt sedí všem :)

Barva dle obrázku :)

* Hydrofobní úprava je apretura, která má chránit textilii před proniknutím deště nebo vodných roztoků. Úprava se dá provést v principu jako prodyšná porézní úprava - nánosem sloučenin s vysokým povrchovým napětím na plošnou textilii nebo na jednotlivá vlákna.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
přírodní
,
starobylý
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 1.12.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Auško
Katalogové č.: 11689159
Vloženo: 17.8.2020
Menu
--