Domů Prodané zboží prodejce Woodlife Unisex dřevěný prsten z břízy a Lapis Lazuli vel. 53

Ručně vyrobený unisex prsten, ze dřeva Finské břízy. Do prstenu je vyřezán tenký proužek, do kterého byly vsazeny kamínky matného přírodního kamene Lapis Lazuli. Tento šperk představuje eleganci a styl, jenž vyzdvihne jedinečnost a originalitu svého nositele.Tento přírodní šperk je vhodný jak pro ní, tak pro něj, kteří se chtějí odlišit a prezentovat svou náklonnost k přírodě. Vyroben s láskou ke dřevu.

Prsten je zasílán v dárkové krabičce.

Všechny materiály jsou vhodné i pro alergiky.

Prsten je namořen lněným olejem, ošetřen včelím voskem, který zvýrazňuje krásu dřeva, ponechá jeho přirozenou barvu a vytváří dekorativní hedvábně matný ochranný film před vlivy zvenčí. Aby tato ochrana vydržela co nejdéle, doporučujeme dodržovat pokyny pro správnou péči o tyto šperky viz článek. Nakonec je prsten vyleštěn.

Vlastnosti kamene

Lapis Lazuli - duchovní kámen, který je vhodný pro meditace. Přináší klid a mír. Odstraňuje napětí, stres a strach. Ochranný kámen, hlavně pro děti.

Rozměry:

  • Druh vdřeva: Finská Bříza
  • Původ: Finsko, Rusko
  • Materiál prstenu: dřevo, přírodní kámen Lapis Lazuli
  • Šířka prstenu: 7 mm
  • Velikosti na výběr: 49, 51, 53, 55, 57, 59, 61 (vel. 58 skladem) ostatní velikosti do pracovních 10 dní
  • Vyroben v ČR

Původ dřeva:

 

BŘÍZA FINSKÁ - též známá jako karelská bříza je velice oblíbená pro svou velmi výraznou, značně dekorativní texturu, a tedy velmi vyhledávanou a odpovídajícím způsobem ceněnou. Jedná se o hutnou dřevinu s dlouhou trvanlivostí. Roste především v centrální a východní části Finska. Dobrá bříza je vysoká, rovná a pevná. Barva březového dřeva je nádherně bílá. Barva se liší v závislosti na místě, kde strom rostl, době kácení a sušení.

Upozornění: Protože každý ručně vyrobený šperk je originál a také vzhledem k přirozené textuře dřeva se může každý mírně lišit vzorem, tzn. že nikdy neobdržíte přesně stejné zboží jako na obrázku. V závislosti na nastavení barev vašeho monitoru se mohou jednotlivé barvy zboží mírně lišit.

Každý šperk je balen a zasílán v hnědé krabičce na praktické magnetické zapínání označené naším logem Woodlife. Velikost krabičky závisí na typu šperku.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
Velikost:
50
,
51
,
52
,
53
,
54
,
55
,
56
,
57
,
58
,
59
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
dřevo
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 6.4.2023
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Woodlife
Katalogové č.: 11543605
Vloženo: 4.6.2020
Menu
--