Domů Prodané zboží prodejce K&Z design "V hlubinách" var. onyx

Autorský náramek laděný do tmavých odstínů vytvořený v kombinaci vinuté perly a minerálu "onyx".

Rozměry: variabilní (na pružince)

Snahou kolekce Piedra je povýšit šperk na Vašeho osobní strážního anděla, který o Vás bude pečovat a vysílat pozitivní signály po celou dobu, kdy ho budete chtít cítit při sobě.

Tvrdí se, že andělé jsou našim očím skryti. V tomto případě však můžete svého tvůrce pozitivní enegie dokonce i vidět. Jsou jím totiž minerály citlivě zakomponované do šperku.

Shodly jsme se, že něco tak krásného a čistého nepotřebuje příliš přízdob. V kolekci šperků Piedra tak necháváme vyniknout kousek přírodního bohatstvía také útržek výsledku lidské okouzlující práce se sklem.

ONYX

  • Vlastnosti

Onyx je kamenem dodávajícím sílu. Zajišťuje oporu v obtížných nebo nepřehledných situacích stejně jako v obdobích mimořádného citového nebo tělesného stresu. Dokáže namířit vaši energii jedním směrem a současně ji sladit s působením vyšších sil. Zajišťuje kontakt s vyššími průvodci. Onyx nabízí spojení s jednotou vesmíru. Dokáže vás přesunout po proudu času, abyste pohlédli na vlastní budoucnost, a díky své moci ovlivnit lidské síly a schopnosti vám dopomůže, abyste se stali skutečnými pány svého osudu. Kámen přináší ráznost, vytrvalost a životní sílu. Usnadňuje přijímat poučení z minulosti, zvyšuje sebedůvěru a pomáhá vyrovnat se s podmínkami ve vašem okolí.

  • Léčivé účinky

Onyx blahodárně působí na zuby, kosti, kostní dřeň, léčí krevní poruchy a nohy.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
městský
Určení:
ženy
,
unisex
Materiál:
sklo
,
ostatní
Minerály a ostatní:
onyx
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 6.12.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: K&Z design
Katalogové č.: 6713975
Vloženo: 9.10.2015
Menu
--