Domů Prodané zboží prodejce lonicera nitida Vánoce u tučňáků - sada 4 visaček k dárkům

Vánoce by prostě měly být bílé. Takové, jaké mohou slavit tučňáci. S nekonečnými závějemi a polární září místo elektrických světýlek.

Sada 4 visaček k dárkům pro milovníky bílých Vánoc.

Reprodukce autorské ilustrace na bílém, matném křídovém papíru 250 g/m2 . Vnitřní část je čistá, připravená pro Váš text. Zadní strana se značkou. Přes jejich hřbet je uvázána zlatá nitka s poutkem pro provlečení. Visačky tedy nejsou děrovány a můžete je případně využít i jako mini-vánoční přání.

Sadu jmenovek nabízím ve dvou variantách, které se liší jedním obrázkem. Na fotografiích níže si můžete prohlédnout variantu A i variantu B (označeny v levém horním rohu) a do poznámky k objednávce napsat, o kterou z nich byste měli zájem. Neuvedete-li, zašlu právě tu, která mi přijde pod ruku...

Rozměry: 53 x 73 mm.

Baleny v celofánovém sáčku, zašlu v bublinkové obálce.

Za uvedenou cenu poštovného 37 Kč (67 Kč pro Slovensko) bude zásilka zaslána coby obyčejné psaní. Pokud chcete mít větší jistotu a sadu zaslat jako doporučenou zásilku, uveďte, prosím, toto přání do poznámky k objednávce. Poštovné upravím na 84 Kč (pro Českou republiku, pro Slovensko pak na 150 Kč.)

Pokud bude objednávka obsahovat více než 3 ks balíčků visaček, vyhrazuji si právo poštovné zvýšit i v případě obyčejného psaní tak, aby odpovídalo váze zásilky.

Stejné motivy najdete i na vánočních přáních zde.

Barvy:
Styl:
romantický
,
starobylý
prodejní cena
39 Kč
Prodáno 8.12.2023
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: lonicera nitida
Katalogové č.: 13714797
Vloženo: 24.11.2022
Menu
--