Domů Prodané zboží prodejce JAA-TY Vánoční kolekce Lesní příběh Hnědá

Nová kolekce vánočních dekorací VÁNOCE 2020. Poklidné, přírodní a hlavně lokální. Dřevěná zvířátka z Beskyd přímo na váš vánoční stromeček. Nově můžete vybírat ze tří barevných variant - hnědá, šedá a přírodní buk. Sada obsahuje 10 kusů lesních tvorů: medvěd, vlk, jelen, sova, ježek, hrdlička, veverka, liška, ryba a nesmí chybět divočák.

 

Vánoční ozdoby jsme navrhli jako ilustrace v prostoru. Veselé, hravé, plné příběhů, které se mohou odehrávat na vašem stromečku. Můžete si tak domů přinést atmosféru české zimní krajiny s vůní lesa. 

 

Materiál a povrchová úprava

Na vánoční ozdoby používáme topolovou nebo bukovou překližku. Proč ji a ne surové dřevo? Překližka se skládá ze tří vrstev dřeva, které jsou k sobě slepené na kolmo. To znamená, že na výrobu stačí využít malé množství dřeva, které má ještě lepší vlastnosti, než dřevo jednokusové. To by se v surovém stavu při tak tenké šíři brzy polámalo. Díky využitelnosti materiálu tak nevzniká téměř žádný odpad

Ozdoby natíráme kvalitním mořidlem. Nebojte, nemáme v plánu vás "umořit". Mořidlo je název pro látku, která s sebou nese barevný pigment. Dřevo barvu nasaje, avšak zůstanou mu přirozené vlastnosti a vzhled. To naše například zvýrazňuje léta dřeva a má červenohnědou nebo šedou barvu. Bukové ozdoby necháváme přírodní, avšak každou ručně brousíme. Vynikne tak krásný sametový vzhled.

 

Balení a skladování

Vánoční ozdoby posíláme v kartonové krabici, vystlané dřevitou slámou. Sada ozdob se tak může stát hezkým plnohodnotným dárkem. Dřevitá sláma ozdůbkám vytváří ochranný měkký pelíšek, který je nejen ekologický, praktický, ale i pěkný. Krabici je možné využít pro další skladování během roku. 

 

Důležité informace na konec

Každý kus, který vyjde z naší dílny, je originál. Díky ruční výrobě a dřevu, jehož textura a barva je vždy jedinečná. Proto jsou fotografie pouze ilustrační. K přírodním materiálům je třeba přistupovat šetrně i skrze používání. Není vhodné naše produkty vystavovat vodě a vlhkému prostředí. 

Barvy:
Styl:
přírodní
,
hravý, veselý
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.12.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: JAA-TY
Katalogové č.: 11823180
Vloženo: 10.10.2020
Menu
--