Domů Prodané zboží prodejce U Pihulky Vánoční zvonečky (Varianta I.)

Vánoce, svátek, který navozuje pohodovou atmosféru, lásku v srdcích, smíření.....

Vánoční výzdoba je kouskem každého z nás a pokud Vás osloví přírodní materiály, lidský um a lidová tvořivost, která k vánocům neodmyslitelně patří, můžete si vyzdobit stromeček či interier, jídelní stůl, okno, věnec.... právě takovýmito tradičními a přitom netradičně originálními dekoracemi.

Zde zvonečky s krajkovou bordůrkou. Výška zvonečku je 3 cm bez ouška, s ouškem 4 cm. Spodní průměr 4 cm. Každý zvoneček má srdíčko z barevného dřevěného korálku (různé barvy korálků).

Výroba je vzhledem k použitému velice tenkému pedigu pracná na přesnost i čas, ale výsledek stojí rozhodně za to a jako ozdoby budou dlouho krásné a vždy originální. Ozdoby si můžete sami přizdobit dle svých požadavků na barevnost pentličkami s vánočním či jiným vzorem :o).

Ozdoby jsou ošetřeny včelím voskem. Impregnace včelím voskem patří mezi nejlepší impregnace pedigu vůbec. Včelí vosk dodal ozdobám slámový, medový vzhled a ozdůbky jsou příjemně voňavé, snadno odolají náhodnému pádu.......

Můžete kombinovat s dalšími ozdobami z mého obchůdku. Protože se jedná o přírodní materiál a impregnaci včelím voskem, nemusí mít ozdoby jeden barevný ton, všechny dohromady spolu ale báječně ladí.

Cena za 1 ks.

Při zakoupení více ozdobiček v obchůdku, pouze jedno poštovné ve výši Kč 60,-.

Barvy:
Styl:
přírodní
,
starobylý
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 4.12.2015
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: U Pihulky
Katalogové č.: 6740837
Vloženo: 17.10.2015
Menu
--