Domů Prodané zboží prodejce U Pihulky Vazby, dna, víka, zavírky

Pleteme z papíru s Pihu - Vazby, dna, víka, zavírky

Moji milí. Dovolila jsem si pro Vás připravit v návaznosti na mé první e-publikace další e-publikaci, ve které jsem pro Vás (pletařské začátečníky) připravila pěkně názorně zpracované postupy jednoduchých vazeb (vzorečků), dýnek, vík a zavírek ve fotografiích na konkrétním výrobku, zpracovaných malovaných postupech, slovem i obrazem. Vše jsem se snažila podat velmi podrobně a názorně. Na 59 stránkách e-publikace se seznámíte s jednoduchými, nejčastěji používanými vzorečky při pletení z papíru, s nejpoužívanějšími technikami zpracování dna nebo víka výrobku a samozřejmě i s nejpoužívanějšími a nejjednoduššími zavírkami, abyste své dílko mohli dokončit. Publikace je doplněna více než 100 fotografiemi. Publikace již počítá s tím, že si umíte umotat ruličky, případně si je pořídíte zakoupením. Vše před vlastním pletením naleznete v publikaci Pleteme s Pihu - Než začnete plést.

Publikace je ve formátu .pdf a bude Vám zaslána po uhrazení částky z důvodu své velikosti přes úložiště. V objednávce uveďte e-mailovou adresu, kterou mám v úložišti uvést. Máte-li před koupí dotaz, pište FP.

Cena za zpracovanou e-publikaci.

Bude Vás jistě zajímat:

Pleteme s Pihu - Než začneme plést

Pleteme s Pihu - Můj první papírový věneček

Pleteme s Pihu - 8x jinak kryt na papírové kapesníčky

Pleteme s Pihu - Bota - pletená dekorace

Chystám pro Vás další publikace, ve kterých se budu specializovat na konkrétní výrobek s popisem celého postupu včetně pomůcek, materiálu, návodu vazby..... Mějte trpělivost a v případě zájmu se v obchůdku občas zastavte :o))))

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 17.12.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: U Pihulky
Katalogové č.: 5976935
Vloženo: 31.1.2015
Menu
--