Domů Prodané zboží prodejce truhliky-frank Velký dřevěný truhlík na terasu / komplet

Dřevěný truhlík do venkovních prostor  - na terasu, balkon, zahradu

Před kompletací truhlíků jednotlivé díly natíráme ochranným nátěrem (3x) v barevném odstínu na přání zákazníka. Vnitřní vložku tvoří  polypropylenová pěstební nádoba vybavená odtokovými otvory, které umožňují přebytečné vodě (zálivce, dešti) odtékat do prostoru pod truhlík na zem, což značně napomáhá prodloužení životnosti truhlíku. 

BARVY

Ekologicky šetrný ochranný nátěr (olejová lazura)výrobce OSMO

Vyberte si požadovaný odstín z našeho vzorníku a připište k objednávce (v přípdě, že náš vzorník neobsahuje odstín dle vašich potřeb - kontaktujte nás)

PARAMETRY

Rozměry: d.120 x š.35 x v.40 cm

Hloubka nádoby pro osázení: 33 cm

Objem pěstební nádoby: cca 78 litrů

ÚDRŽBA

Pokud je dřevěný truhlík zastřešen, je prakticky bezúdržbový. V případě vystavení povětrnostním vlivům doporučuje výrobce barev každé 3 - 4 roky provést obnovovací nátěr (doba se může prodloužit či zkrátit v závislosti na klimatických podmínkách v dané oblasti).

 Jednoduchá obnova nátěru

Dřevěný truhlík zbavte drobných nečistot za pomoci vlhkého hadříku (použijte vlažnou vodu) a na suchý čistý povrch naneste jednu vrstvu nového nátěru (v případě hrubšího poškození povrchu je třeba použít jemný brusný papír a místo před aplikací obnovovacího nátěru přebrousit).

K renovaci nátěru doporučujeme použití olejové lazury, nejlépe od výrobce Osmo.

Truhlík lze vyrobit i na míru  napištenám

Barvy:
Styl:
elegantní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.5.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: truhliky-frank
Katalogové č.: 10313804
Vloženo: 11.2.2019
Menu
--