Domů Prodané zboží prodejce Otisk MM Víkendový kurz řezbářství Praha - 21.-23.1.2022

Srdečně Vás zveme na skupinové, víkendové kurzy řezbářství v naší dílně v Nuslích u Ostrčilova náměstí, Praha 2.

Kurzy jsou určené pro začátečníky i pokročilé. Dílna je kompletně vybavena pracovními ponky a profesionálními řezbářskými dláty, kvalitním lipovým a dalším řezbářsky vhodným dřevem různých druhů a veškerým dalším potřebným vybavením, které Vám bude k dispozici.

Kurzy začínají v pátek od 16,00-20,00h, pokračují v sobotu od 9,00 - 18,00 a v neděli od od 9,00 - 16,00h. (Celková délka kurzu je 20hod včetně přestávek na oběd- cca 2x1hod -cca od 12,00 - 13,00h dle domluvy.)

Intenzivní víkendový kurz je určený především pro dospělé a zahrnuje v kostce vše potřebné k tomu, aby po jeho absolvování mohl každý z účastníků sám na získané řezbářské zkušenosti navázat, ať je naprostým začátečníkem nebo již zkušenějším řezbářem.

Na kurzech si povíme vše potřebné o používání řezbářských nástrojů, o vhodných druzích dřeva pro řezbáře a jejich přípravě a uskladnění, o broušení dlát, o různých technikách opracování a rovněž o povrchových úpravách, atd.

Hlavní náplní kurzu je ale přímá osobní řezbářská pracovní  činnost, pod vedením zkušených řezbářů.

Na našich kurzech je možné stihnout zrealizovat jednu větší propracovanější věc ( např. figurální soška, zvířecí figurka, hlava, ornamentální řezba, loutka, náročnější reliéf, atd) a nebo lze stihnout více drobných jednodužších prací (např. miska, lžička, píšťalka, drobná soška, šperk, reliéf, perníková forma, atd.)

Tvořit je možné dle vlastního uvážení volně či dle modelu a nebo Vám rádi poskytneme různé předlohy či modely.

Pokud by jste kurzem rádi někoho blízkého obdarovali, máme k dispozici připravený krásný dárkový poukaz. Zaslaní elektronicky zdarma.

Budeme se těšit na setkání v naší dílně.

Vaše lektorka kurzu MgA. Magdalena Mézlová

prodejní cena
3600 Kč
Prodáno 5.1.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Otisk MM
Katalogové č.: 6796688
Vloženo: 2.11.2015
Menu
--