Domů Prodané zboží prodejce Noelleen Vinutka viz. fotografie :o)

Vinutý korálek z italského skla.

Rozměry cca: 12 x 14 mm
Průměr průtahu cca: 1,2 mm

Poznámka: pokud na fotografii není korálek, nebo korálky navlečeny na drátěné obruči, je to z toho důvodu, že již navléknout nešly (malý otvor průtahu a délka, která už nezvládne ohnutí obruče). Tento typ korálků doporučuji navlékat na tkaničky, nebo ketlovací jehlu a poté teprve zavěsit na obruč, nebo řetízek. 

Tyto korálky jsou asi 10 let staré. Vyrobila jsem je ještě, než jsem si na dekádu udělala s vinutou tvorbou přestávku. 

Pro někoho to může být mínus, protože jsou "staré", pro jiné plus, protože je vidět, že jsou korálky kvalitní a už ledacos přežily. Určitě neležely celou dobu někde v krabici. Pravda je, že občas tvořily součást dekorace (jeden čas jsem je dala na drátěnou vazbu staré lampy, potom chvíli ležely v šuplíku a od března 2020 se staly součástí další dekorace, zvaná girlanda, nebo taky zvonkohra, kdy mi byly útěchou v začátcích s covidem). 

Nyní jsem se rozhodla je poslat dál, protože i má tvorba jde dál. Já se přestěhovala, girlandu jsem rozebrala a pro korálky v novém bytě už nemám využití. Budu ráda, když udělají radost zase nekomu jinému. :o)

Při odběru více, než 5 kusů, nebo sad dostanete jeden zdarma (Ne nezbytně ten nejlevnější kousek :o)). Ještě uvidím, který se vám rozhodnu dát jako dárek. Ať je to trochu jako překvapení. :oD)

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 17.8.2022
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Noelleen
Katalogové č.: 13492087
Vloženo: 17.8.2022
Menu
--