Domů Prodané zboží prodejce artemis1981 VONNÉ VOSKY do aromalampy BÍLÝ ČAJ A BRUSINKA

Vonné vosky jsou vyrobeny z nejlepších surovin ( k výrobě je mimo jiné použit sojový vosk). Aroma vosky obsahují přírodní vonné výtažky a silice, které zaručují maximální požitek z aroma.

Rozpuštěný vonný vosk velmi rychle provoní celý byt. Pro maximální vonný efekt rozpusťte vosk v aromalampě pomocí běžné čajové svíčky.Vosk nepokládejte do vody. Po sfouknutí svíčky vosk ztuhne a dá se znovu použít. Jeho objem neubývá, pouze se z něj po čase odpaří vonné esence. Po odpaření esence vložte aromalampu do mrazáku a po chvíli půjde použitý vosk volně vyloupnout.

Aroma / vonné vosky můžete také vložit do malých prostor a těšit se ze svěžesti dlouhé týdny.

Vonný vosk BÍLÝ ČAJ S BRUSINKOU - vůně s hřejivými a zklidňujícími tóny, která dovede navodit relaxaci a harmonii těla i duše. Bílý čaj, hlavní ingredience vosku, byl používán už za dob čínských císařů coby elixír věčného života. Díky svým antioxidačním a revitalizačním vlastnostem a pro svou schopnost působit jako posilující lék pro duši a tělo se jeho obliba udržela dodnes. Bílý čaj se pěstuje ve velmi omezeném množství a lze jej sklízet jen několik dní v roce. Proto je jednou z nejvzácnějších a nejvyhledávanějších přírodních ingrediencí na světě. Brusinková vůně nádherně provoní prostředí, zároveň prostředí desinfikuje a vnese čerstvý vánek.

Balení: každý vosk je balen v papírovém košíčku, vložen do celofánu a zdoben mašlí. Baleno dle fota - viz doplňkové foto. Cena uvedena za kus.

Gramáž: 20 gramů / kus

Doba hoření s intezivní vůní: přibližně 7 hodin.

Použití: vyjměte vosk z papírového košíčku a vložte do nádobky / misky aromalampy. Nepoužívejte vodu!

 

Barvy:
prodejní cena
16 Kč
Prodáno 12.11.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: artemis1981
Katalogové č.: 3653958
Vloženo: 13.3.2013
Menu
--