Domů Prodané zboží prodejce artemis1981 VONNÝ VOSK do aromalampy JASMÍN

Vonné vosky vyrábíme za použití nejlepších surovin ( k výrobě používáme mimo jiné kvalitní sojový vosk). Důležitou součástí vonných vosků jsou přírodní vonné výtažky, silice nebo aroma na přírodní bázi.

Rozpuštěný vonný vosk velmi rychle provoní celý byt. Pro maximální vonný efekt rozpusťte vosk v aromalampě pomocí běžné čajové svíčky. Vosk nepokládejte do vody. Po sfouknutí svíčky vosk ztuhne a dá se znovu použít. Jeho objem neubývá, pouze se z něj po čase odpaří vonné esence. Po celkovém vypaření vůně vložte aromalampu do mrazáku a po chvíli půjde použitý vosk volně vyloupnout.

Tuhé vonné vosky můžete také vložit do malých prostor a těšit se ze svěžesti dlouhé týdny.

Doba provonění: 8 - 20 hodin v aromalampě, až několik týdnů v tuhé podobě vložený např. do skříně, malých prostor, auta, apod.

Gramáž: 20 gramů / kus.

Balení: každý vosk je vložen do papírového košíčku - viz detailní fotografie, baleno do celofánového sáčku a převázáno mašlí. Cena uvedena za kus.

Použití: vonný vosk vyjměte z papírového košíčku, vložte do misky aromalampy, zapalte svíčku a nechejte rozpustit. Nepoužívejte vodu! Aroma se uvolní až po úplném rozpuštění vosku.

Vonný vosk JASMÍN uvolňuje napětí, úzkost a neklid. Jeho použití je vhodné při bolestech hlavy, žaludku a otocích. Tato vůně ve vás vyvolá představu rozkvetlé louky plné slunce a svěžího vánku. Oddejte se této neodolatelné vůni v každou roční dobu.

Barvy:
prodejní cena
16 Kč
Prodáno 12.11.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: artemis1981
Katalogové č.: 3607606
Vloženo: 2.3.2013
Menu
--