Domů Prodané zboží prodejce Modrý beránek Vůně sena - pletený šátek

Velký šátek je pletený z krásné, ručně předené 100% merino příze z dílny Ateliér cigaja v kombinaci s vlastnoručně upředenou tmavě zelenou přízí ze 100% 18 mic merina. Šátek jsem pletla podle vlastního návrhu vlnkovým vzorem. 

Je lehoučký jako pírko a neuvěřitelně příjemný! Je krásně nadýchaný, heboučký a nekouše. Je hřejivý, se všemi krásnými vlastnostmi merina. 

Barva : odstíny béžové, zelené, smetanové

Rozměry: 178 cm - horní okraj

92cm - ve špici

Merino pochází ze speciálně vyšlechtěných ovcí pocházejících ze Španělska. Nejkvalitnější produkce merina je v současné době dovážena z Nového Zélandu a Austrálie. Je hedvábně jemná, má vysokou schopnost izolace a je velmi prodyšná. 
Ovčí vlna má mnoho unikátních vlastností
Kombinace jedinečných vlastností jako je kadeřavost a speciální struktura vlákna zajišťují efektivní termoregulační vlastnosti. Ovčí vlna je přirozené duté vlákno. Vlna hřeje, i když je vlhká. Dokáže pojmout vlhkost rovnající se až třetině své váhy, aniž by na dotyk působila mokrá. Netaví se a je ohnivzdorná, poskytuje také vysokou ochranu proti UV záření. Má přirozenou antibakteriální schopnost. Ovčí vlna obsahují množství lanolínu vlnotuku, který jí chrání před znečištěním. Každé jednotlivé vlákno dýchá skrze svoji vnitřní strukturu. Je antialergenní. 

Barvy:
Určení:
ženy
Materiál - textil:
vlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 24.2.2020
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Modrý beránek
Katalogové č.: 10759507
Vloženo: 27.7.2019
Menu
--