Domů Prodané zboží prodejce U Pihulky Vyšívaný knoflík, brož "Kytičková"

....... originální, romantické, jemné, dívčí....., inspirované přírodou.

Velký vyšívaný knoflík, brož, má sloužit jako ozdoba. Ozdoba na svetřík, klobouček, šátek, šálku, kabelku či tašku.... je to na Vás.

Knoflík je potažený čistě bílým filcem. Výšivka je provedena saténovými stuhami tmavovínové, růžové a tmavozelené barvy a organzovými stuhami v barvě meruňková a vínová. Jedná se o tzv. "ribbon embroidery", výšivku stuhou. Výšivka je plastická, 3D. Výšivka je náročná na preciznost provedení a není tak úplně jednoduchá na vyšití v tak maličkých rozměrech. Aplikace je plastická, na omak měkká. Knoflík je lehký. Má kovové spodní přišití a v průměru 4 cm. Spodní kovová část má nerezavějící úpravu. Na spodní straně knoflíku je přišroubován také brožový můstek. Lze odšroubovat. Je na Vás, jak ozdobu použijete. Knoflík  nebo brož?

Výrobek je ošetřen proti povrchovému špinění nano impregnací. Ochranná  vrstva působí dlouhodobě, zabraňuje usazování vody, mastnoty a nečistot na povrchu. Při klasickém praní je nutno ji cca po 4 praních opakovat. 

Při nutnosti ošetření knoflíkem ozdobené věci doporučuji jemné praní nebo odpárat a znovu přišít, brož odejmout. 

Děkuji, že nekopírujete moje zboží. 

Cena za tento kus.

Toto zboží je nyní umístěno v kamenném obchůdku v Praze Holešovicích. V případě jeho zakoupení Vám bude odesláno do 3 dnů z tohoto kamenného obchůdku.

Barvy:
Styl:
přírodní
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
nerezová ocel
,
textil
,
bižuterní kov
,
ostatní
,
příze
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 21.12.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: U Pihulky
Katalogové č.: 8449245
Vloženo: 15.4.2017
Menu
--