Domů Prodané zboží prodejce by Terez K. Vystřihovačky - Sada 6 motivů

Vaše děti rády tvoří, vystřihují a lepí? Vystřihovačka je přímo pro ně! Vystřihovačka je hračka!

V ceně je 12 archů (kazdý motiv se skládá ze 2 archů) o velikosti A4. Sada obsahuje tyto vystřihovačky:

  • Jarní les
  • Zoologická
  • Parkoviště
  • Jednorožci
  • Letní den
  • Vláčky

Jeden arch vždy slouží k vystříhání jednotlivých motivů a druhý slouží jako podklad pro následné nalepení vystříhaných kousků. Nakonec tak vznikne jeden A4 papír z každého motivu.

Vše, co vidíte, jsou moje autorské ilustrace kreslené digitálně a poté v tiskárně vytištěné na kvalitní křídový papír gramáže 135 g/m2. Papír není tak tvrdý jako klasická čtvrtka, ale dětské zacházení zvládne.

Můj tip: Hotové dílo si můžete vystavit na zeď, skříň, na dveře nebo na ledničku. Anebo můžete obrázek darovat a udělat tak radost někomu blízkému. Protože dárky, do kterých je vložen čas a energie, jsou přece nejlepší.

Můj druhý tip: Mladším dětem mohou motivy vystříhat rodiče. Hledání, kam vystřižený kousek patří a nalepení ho na jeho místo, je taky zábava.

Můj třetí tip: Chtěli byste z toho mít spíše trvalou hračku? Nechte si to zalaminovat a nalepte kousky suchého zipu zespodu vystříhaných motivů a na podklad.

Barvy:
prodejní cena
222 Kč
Prodáno 1.12.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: by Terez K.
Katalogové č.: 12513861
Vloženo: 22.5.2021
Menu
--